Montovaný dom od Bauholding

emchuana
9. apr 2022

Máte niekto montovaný dom z firmy bauholding?
Ste spokojne? Chystáme sa lebo len ako jediný používajú fermacell dosky namiesto OSB.

janka_266
9. apr 2022

@emchuana nie sú jediná firma, čo to používa, ale necitala som na nich dobre recenzie, keď chcete osb pozrite mirano, pripadne fernacell používa aj raj bývania, alebo tvoj sen. Tiež sme zvažovali drevodom. Tak ich mám celkom napozeranych 😃

emchuana
autor
9. apr 2022

@janka_266 Mirano majú tiež dosť zle hodnotenia predtým mali fajn ale teraz vraj všetko majú z Poľska a lacnú pracovnú silu 🤷‍♀️ OSB nechceme je to namorene napustené kopou lepidla, bolo sme na DOD dom snov a zdalo sa nám to v pohode. Ešte pokukam ten raj bývania alebo tvoj sen. Ďakujem 🙂

janka_266
9. apr 2022

@emchuana mirano som len nedávno objavila, viac som zameraná na raj bývania a tvoj sen, keďže to mame neďaleko 😃raj bývania má veľmi pekne domy, aj rozlohovo, od nich sme už niekoľkokrát chceli kúpiť, len vždy v zlej lokalite pre nás stavali, teraz konečne mame pozemok, tak sú znovu v hre 😃 tvoj sen ma síce menšie domy, ale zas komplet smart, aspoň tak pisu 😃

alexka89
10. apr 2022

@janka_266 azda tie firmy čo vám postavia dom zložení aj pozemok? To som netusila

janka_266
10. apr 2022

@alexka89 nie, ale zvyknú odkupovať pozemky, a na nich postaviť dom, a potom ich už predávajú hotové.