Ahojte, chcel som sa poradiť ohľadom firmy - JMV spol sro. Neviem ci mate niekto skúsenosť. Na internete sú pod stránkou - domymontovane.sk. Nikde nemôžem. Nájsť žiadne hodnotenia, skúsenosti nič vôbec nič aj keď sú na trhu už od 1995. Sme trosku zmäteny ohľadom tejto firmy. Vždy si samozrejme pozeráme ci nie je firma dlžníkom a majú dlh aj na sociálnej poisťovni aj na zdravotnéj a na dani.. Pred tým ako by sme s nimi začali niečo riešiť som si chcel overiť, či nemá niekto skúsenosť. Vopred ďakujem za odpovede.
@romea práveže nikto nič tak som napísal aj tu
Skusila by som inu firmu
Aha no tak asi nie moc dobrá firma, poobzeral by som sa po inej
Majú dlhy na poistení aj na dani, žiadne referencie na internete. Myslím, že to je dostatok dôvodov na to hľadať inú firmu.
Keď nemáte k dispozícii všetky potrebné informácie hľadajte ďalej ..držím palce
Ďakujem, chcel som sa uistiť... Tiež som toho názoru, veľmi zvláštne že ani len zla recenzia ani nič.. A tie dlhy, nízke tržby..
My máme s firmou j.m.V.drevo art / domymontovane.sk veľmi zlé skúsenosti, konkrétne s prestavbou jednej miestnosti bytu. Naša recenzia: Síce oproti konkurencii najlacnejšia cenová ponuka, rýchlo sme sa dohodli, pracovníci voči nám boli slušní a spočiatku práce odsýpali, ale po vyplatení poslednej tranže ešte pred dokončením sa začal zlý sen. Stručne, množstvo fušeriny, nedorobkov, opráv, bordelu (upchaté ríny, ktoré vytopili dvor), znečistenia okolia, nedodržaných termínov, absencie pracovníkov na stavbe, preseknuté káble do dvoch miestností, zbytočne dlhé opakované odpojenie kúrenia, absolútne žiadne doklady o zaplatení, na príslušenstvo k oknám, ktoré malo byť za 2-3 týždne sme čakali vyše 5 mesiacov, okná bez žalúzii nám z bytu na celé leto vytvorili saunu s až 36 C a neobývateľnú miestnosť, v zákonnej lehote nevyriešená urgovaná reklamácia zatekania a poškodených všetkých okien, potom oprava zatekania skončila katastrofou a ešte väčšou škodou, u konateľa ani náznak pochopenia utrpenia našej rodiny, snahy operatívne riešiť nakopené problémy, práveže ešte pred dokončením diela chcel pozitívnu recenziu... Fotky môžeme poslať súkromne.
Skúste ísť na portál modrá strecha, tam vám isto dá niekto odpoved