Ahojte, práve sme zmontovali postel. Vyklopíme som rošt a nejde mi ju sklopiť. Už hodinu ,,študujem ako,,. Prosím ako?
Presne tak nadvihnúť ešte kúsok do hora a potom dole . Princip niečo ako keď máte opierky na gauči
@xckaretxxx mne to pride ako "automobilove" plynove vzpery, ktore su take silne, aby sa rosty dali zdvihnut (a drzali zdvihnute), ked su na nich tazke matrace. Cize ked tie tazke matrace na ne date, dokazete ich s rostmi zatlacit nazad do vodorovnej polohy. Aj takto to mozno dokazete, ale velkou silou.
Kedze to nevidim na mieste, berte moje rady s rezervou a este to dobre preskumajte, ci ste vsetko dobre poskladali.
@mariska1989 nejde to, dúfam ze som niečo nedodrbala. Chcela som poumyvat odkladaciu cast
@madeincssr oni už boli sklopné, nadvihla som ich, lebo umyvala som ten priestor
@madeincssr zadná časť sa ináč nadväzuje, iný system
@xckaretxxx nadvihuje
Ano, podla mna ta hlavova (vankusova cast) je ten system (nastavitelny do viacerych poloh), ako popisuju damy. Ta "nohova" (ulozna) cast vyzera, ze drzi v otvorenej polohe a nazad ju treba zatlacit "silou" (vahou tazkeho matraca).
@xckaretxxx mas tam plynove piesty, tie su nastavene na urcitu protivahu, cize malo by sa to dat zavriet ked tam polozis matrace
@viestta dakujem dámy, podarilo sa.
Nadvihnúť nadoraz a dole