Ahojte. Už som na nervy z tých mól. Mám 2iz.byt a stále tu vidím nejakú móľu. Všetko som prehľadala, ani v skrinkách kde mám potraviny nič nie je. Aj si myslím,že keby to bolo niekde,tak by som to už "nachytala" v skrinke,šuflíku atď...
Kúpila som v DM také ako kartičky,za kt.idu a nalepia sa tam. Jednu mám v kuchyni a druhu v spálni už asi 2 týždne a už je ich tam po 5-6 nalepených.
Ale moja otázka znie. Môže byť ,že ku mne chodia z vonku? Že nevychádzajú priamo z môjho bytu. Že nemajú u mňa niekde hniezdo či čo?
@simsalabim pozerám na nete, sú to potravinové... No duuufam,že sa mi niekde nesanačkovali.
Treba poztiet vsetky suche potraviny...
mne nakoniec pomohlo iba vsetko vyhodit - muky, caje, cestoviny... a este sa tie svina zakluklili do dierok v linke, kde sa davaju tie stupliky co drzia policky. vsetky som vysparala a ked som aj vyhodila zo spajze veci, tak zmizli. ak som si nieco nechala (aj zatvorene) tak sa vzdy objavili...
Ja som toto mala stále dookola až som sa nasrala a vyhodila doslova všetko jedlo co bolo v skrini kúpila nové a kúpila utatvaratelne nádoby...
A podstivo keď niečo kúpim hneď presypem do nádoby a zavrem.
Inak sa toho nezbavis
Ja tie mololapky mám na chodbe pred dverami, z chodby mi idú do bytu.
@lea88 v prvom rade zisti, ci su potravinove alebo satove. Na tie satove su aj take papieriky napustene chemikaliou, vlozia sa do skrine a su super ucinne - mne okamzite zabrali, ked tie lepiace nestihali. Tie lepiace su len taka kontrolka, ze ci tam mole su.... No a na potravinove som uspesne pouzila do zasuvky tu vec na komare. Pootvarala som skrinky, zapojila 2 tie veci do zasuvky cez noc a bolo. Ono to hubi kazdy hmyz. No a nakoniec - v bytovke mozu k tebe chodit od susedov.