Ahojte
Chcem vymenit kuchynsku linku, ale nechcem nic tradicne( co sa farby tyka).
Velmi sa mi paci dramaticka ocelovo modra alebo petrolejova farba.( nieco ako na fotke)
Chcem sa opytat, ci neviete o nejakom kuchynskom studiu, ktore by mi take nieco vedelo zhotovit.
Google som uz presla a nic take najlacnejsi nabytok, merkury market a pod. nechcem.
Dakujem za odpovede k veci a nie subjektivne nazory na farbu.
Veď každý stolár ti takú spraví...keď robí linku na mieru dostaneš vzorkovník farieb a môžeš si vybrať aj tyrkysovú ak sa ti páči 😉
Hocikde, studia zvyknu robit aj so stolarmi a ti urobia cokolvek.
Všade ti urobia, čo len chceš.. Kolega si dal úlet červenú, už ľutuje 😁
Podľa mňa v každom lepšom štúdiu. Kamarát má takú petrolejovú s čiernymi doplnkami a drevenou doskou a vyzerá to veľmi dobre.
dat vyrobit na mieru by nemal byt problem. tento styl je dost marginalny, maloktore studio ho bude momentalne ponukat si myslim
len otazka: mas na to dostatocne velky priestor? lebo v pidi panelakovej kutici to bude posobit strasne stiesnene...
V Oresi majú, výrobca Bauformat a odtieň Navy. Je vo viacerých prevedeniach, v hlave mám ale len Porto.
Odkial si?
@veronikk13 BA
@taskataska priestoru je dost😉
Ahoj, vedia ti to urobit v kazdom studiu, kde ponukaju striekane dvierka. My akurat tiez riesime kuchynu a videla som vo vzorkovniku aj takuto farbu, v podstate nam povedali, ze sa da namiesat akakolvek podla poziadavky. Z ktorej casti SR si?