Mobilná vírivka

lujzapd
22. feb 2022

Ahojte chcem kupit virivku. Nie taku pevnu ale mobilnu. Len ja by som ju chcela pouzivat v zime a to sa vraj tie nafukovacie nepouzivaju. Nasla som na nete taku penovu mobilnu len je ku tomu kratky popis nedozvedela som sa ci ju mozme pouzivat aj cez zimu. Nechcem kupit macku vo vreci a vyhodiť 1000€ za maly nafukovaci bazen. Ak mate skusenosti s akoukolvek tak mi to urcite pomoze

zalka
22. feb 2022

@lujzapd neviem ja mám nafukovaciu vírivku, a pri nej bolo napísané, že sa môže používať v zime. Automaticky pri nepoužívaní sa vraj sama zapne ak sa ochladí pod nejakú teplotu voda. Ja ju v zime nepoužívam. Na jeseň som spratala.
Napríklad táto https://www.hej.sk/virivka-bestway-60023/
Je vybavená technológiou automatického ohrevu Freeze Shield, ktorá zabraňuje zamrznutiu vnútorných komponentov pri nižších teplotách. To znamená, že si horúci masážny kúpeľ môžete užívať po celý rok.

83lenka83
22. feb 2022

@lujzapd mali sme nafukovaciu, nie je to virivka, nemasiruje iba púšťa bublinky, za celý deň nestihala nahriat vodu na požadovanú teplotu, neviem si predstaviť ako by nahrievala v zime pri mínusových teplotách, keď nestihala nahruat ani v lete, mali sme ju tri roky a kazdy rok ked sme ju nafukovali tak bola dierava a museli sme ju lepiť. Za mňa je to blbosť. Kupili sme klasickú vírivku a je to neporovnateľné.

ivkazba
22. feb 2022

@lujzapd my sme mali nafukovaciu vírivku cez 5 rokov, nefučala, nahrievala super, aj v zime. Posunuli sme ju známym keď sme sa sťahovali. Kupovali sme v Mountfielde, tam vedia poradiť podľa mňa.

lujzapd
autor
22. feb 2022

@83lenka83 fuha a to vas kolko vysla taka parada? Asi to zaberie aj vela priestoru vsak?

oblecenie99
22. feb 2022

Naši majú takú nafukovaciu, asi nie masážnu, len to robí bubliny a rýchlo zohrieva vodu, V zime ju nepoužívajú. Mne tak trochu vadí, že to strašne hučí, ale to mi vadí aj vo wellnese.

83lenka83
23. feb 2022

@lujzapd okolo 8000 a mame ju na terase zapustenu