Ahojte, vedeli by ste mi poradit mixer, ktory zvladne posekat lad, vyrobit orechove maslo a semienkovu pastu? Vcera mi odisiel mixer, ktory som doteraz pouzivala a chybalo mi, ze toto nedokazal. Potrebujem si kupit novy a chcela by som uz nejaky kvalitnejsi, ktory to dokaze a neznici sa po dvoch rokoch, idelane so sklenenou nadobou a s lahkym cistenim.
Zatial poskulujem po Vitamix A3500 Ascent, ale odradza ma dost cena, preto uvazujem, ci nenajdem aj nejaku lacnejsiu alternativu. Poprosim len osobne skusenosti.
Dakujem
@kristinav Nakoniec som si vybrala mixer G21 Exellent. Zatial som spokojna. Je trochu hlucnejsi, ale vykonny. Mozno by som ocenila, ak by sa dal lahsie rozobrat a vycistit, ale vo vacsine pripadov ho rozoberat nepotrebujem. Len ked mixujem pevnejsie veci. Na smoothie staci bezne jednoduche umytie jarovou vodou (zapnut, spustit, oplachnut). Dokupila som si k nemu aj jednu mensiu nadobu, lebo s tou velkou, ktoru ma normalne, sa mi nevmestil na linku. Pozerala som videa na youtube, predtym,ako som si ho vybrala, to odporucam.
nieco z vykonnejsich by som vybrala, ja mam konkretne Vitamix Explorian E320 a som s nim spokojna, vyuzivam vsetky funkcie, nie iba na smothie
@maxalla Ahoj, pre aky mixer si sa nakoniec rozhodla? 🙂 Roky snivam o tom, ze si jeden kupim, ale tiez za neho nechcem dat 500e.. :/