Mixér na orechové maslo

maxalla
13. aug 2023

Ahojte, vedeli by ste mi poradit mixer, ktory zvladne posekat lad, vyrobit orechove maslo a semienkovu pastu? Vcera mi odisiel mixer, ktory som doteraz pouzivala a chybalo mi, ze toto nedokazal. Potrebujem si kupit novy a chcela by som uz nejaky kvalitnejsi, ktory to dokaze a neznici sa po dvoch rokoch, idelane so sklenenou nadobou a s lahkym cistenim.
Zatial poskulujem po Vitamix A3500 Ascent, ale odradza ma dost cena, preto uvazujem, ci nenajdem aj nejaku lacnejsiu alternativu. Poprosim len osobne skusenosti.
Dakujem

nuxynka
6. nov 2023

@maxalla Ahoj, pre aky mixer si sa nakoniec rozhodla? 🙂 Roky snivam o tom, ze si jeden kupim, ale tiez za neho nechcem dat 500e.. :/

kristinav
16. jan 2024

@maxalla tiez toto iste presne hladam, co si vybrala? 🙂

maxalla
autor
25. feb 2024

@kristinav Nakoniec som si vybrala mixer G21 Exellent. Zatial som spokojna. Je trochu hlucnejsi, ale vykonny. Mozno by som ocenila, ak by sa dal lahsie rozobrat a vycistit, ale vo vacsine pripadov ho rozoberat nepotrebujem. Len ked mixujem pevnejsie veci. Na smoothie staci bezne jednoduche umytie jarovou vodou (zapnut, spustit, oplachnut). Dokupila som si k nemu aj jednu mensiu nadobu, lebo s tou velkou, ktoru ma normalne, sa mi nevmestil na linku. Pozerala som videa na youtube, predtym,ako som si ho vybrala, to odporucam.

maxalla
autor
25. feb 2024
karima512
14. okt 2024

nieco z vykonnejsich by som vybrala, ja mam konkretne Vitamix Explorian E320 a som s nim spokojna, vyuzivam vsetky funkcie, nie iba na smothie