Ahojte mate niekto tento mixer ci sa oplati zobrat Bosch taky kde je vsetko mozne aj nemozne ci to aj vyuzijem.mala som Kenwood sklenena miska ktora bola dost tazka a pozicala som pod podmienkou ze ak ho pokazi si prosim iny ano viem moja hlupost ze taku drahu vec a hlavne darcek od draheho som pozicala ale kedze uz nieje v zaruke potrebujem novy a mam na vyber bud ten isty alebo podla seba
Ahoj, mam ten Bosch presne aj s odstavovacom na citrusy, ktory som este nikdy nepouzila 😂 Najviac vyuzivam struhace (rozne kotuce) a mlyncek na maso. Nepaci sa mi, ako slaha bielka, lebo na spodku mi ostanu vzdy nevyslahane (len trocha, nie vela) takze slaham inym. Este som vyuzivala ten mixovaci pohar, ked bola dcera mensia a robila som jej domace vyzivy.
Tak to asi zalezi od tvojich preferencii, ci vyuzijes vsetky moznosti.
bosch ano ale aspon 1000 w
ja som si na bosch dokupovala struhadlo na struhanku...
Kenwood, ale iny, neviem ci sa este vobec predava... Mame kopec prislusenstva, lebo nemame ine "stroje" a je teda vyuzivany dost.. x krát tyzdenne
Ja osobne takyto multifunkcny mixer milujem a vela ho vyuzivat ci uz na miesenie struhanie ostrenie nozov a pod