Ahojte mamičky/oteckovia.
Bývame v dvojposchodovom dome a očakávame do našej rodiny prírastok. Jednu klasickú postieľku máme teda v spálni na hornom poschodí a neviem čo kúpiť dole na denné spánky.
Veľmi som chcela hombu/kidvak, ale čítala som, že sa do toho dieťa zmestí tak na cca 3-4 mesiace a toľko peňazí do toho investovať nechcem.
Ďalej sme rozmýšľali nad nejakou cestovnou postieľkou, len úplne neverím tomu, že sa tam dieťa kvalitne vyspí.
Ako to máte riešené vy? Skúsenosti? Hľadám niečo menšie, ako klasická postieľka, ale zároveň niečo kvalitné, keďže tam bude dieťa väčšinu času. Budem rada aj za konkrétne odporúčania, ďakujem 🙂
Nam prve mesiace uplne postacilo hniezdo polozene na gauci babatko sa este nehybe cize nespadne
Ak dáš do cestovnej postieľky kvalitný matrac tak sa vyspí
Tak tym padom by som to riesila cestovnou postielkou. Tu potom este istotne viackrat vyuzijete
Kamoska si kupila cestovnu postielku a kupila do neho kvalitny matrac a maju to v obyvacke na denne spanky 😊 ja som pouzivala hniezdo a dala ho do stredu gauca. Mame psa a ten dieta obchadza, chce mat pokoj 🤭
Mala som cestovnu a v tom matrac ako v postieľke. Sice mi tam nespala cez den ale v pohode. A cestovná sa využila pár rokov. Dokonca po cca roku som ja postieľku drevenú musela zrušiť ( vyskakovala mi z toho). Čiže už spala v tomto a bola v spálni 😂
mali sme v obyvacke cestovnu postielku, bez matraca sluzila aj ako ohradka. Plus sme ju nosili na dovolenky. Babatko sa ale v pohode vyspi aj v kociku. Pockala by som, zavisi od babatka. Napr. moja prva dcera spala len ked sa hybal kocik, takze sme boli nonstop v terene.
Tiež som mala cestovnú postieľku v obývačke a potom sme ju dali už do spálne,lebo z klasickej postielky jej trčali ruky,nohy keď bola väčšia ona sa dosť v noci presadzovala,,tak sme mali už iba tú cestovnú postieľku z kvalitným madracom,a teda za mňa cestovná postieľka najlepšia😊
Ahoj ja som potešila drevenu postieľku ale s rozmerom 45x90... Malý mi v nej lezal hadam aj ako 9mesacny 🙂 Potom ked sa staval na nohy tak som riesila ohradku na zem 🙂
ja by som počkala ako sa to vyvinie, možno dieťa nebude vôbec chcieť spať v postieľke v noci, tak preložíte zo spálne dole klasickú, alebo nebude chcieť vôbec spávať v postielke a bude len na posteli, alebo bude chcieť len v postieľke v spálni, alebo denné spánky len v kočíku, ja som mala v obývačke hniezdo na gauči, tam niekedy aj zaspal sám.