Viete mi poradiť, dá sa kúpiť menší televízor (do 100-150€), ktorý sa dá pripojiť na anténu, má USB a dokáže aj zdieľať obrazovku telefónu? Vďaka
USB / antena je asi standard. Problem bude to zdielanie obrazovky - to musi byt SMART TV a v tej cenovej kategorii to bude ponukat iba minimum TV - a navyse to bude dost tragedia (suvisi to s cenou internych komponentov, a rychlostou procesora). Mozno radsej lacnejsi TV (kludne aj nejaky samsung z bazosu) a dokup si k tomu za 40 eur Chromecast - funguje to ako set-top box ale je to malinke, zapoji sa to do TV zozadu. Pojde na tom zdielanie obrazovky (z Androidu), Netflix aj HBO.
@wade ďakujem, skúsim to tak vymyslieť. Potrebujem to na občasné používanie v karavane
Ach, rozumiem. Tak toto nepojde. Tie zariadenia by museli byt na rovnakej wifi (co asi v karavane nemas). Ten chromecast asi tiez vyzaduje konstantne pripojenie na internet. Pri nasich cestach (karavan / hotel) pripajam telefon / ipad rovno kablom do HDMI k TV a tak pozerame filmy. To funguje stale, bez ohladnu na to kde sme.
@wade aha, to mi nenapadlo, že sa dá prepojiť telefón a TV cez hdmi. Ďakujem
@wade prosím ťa, kúpila som HDMI kábel, z jednej strany pripojený do televízora, z druhej pripojený do telefónu, no bohužiaľ vôbec to nefunguje. Je treba ešte niečo dokúpiť aby to fungovalo? Alebo v čom by mohol byť problém?
Aký telefón?
@wade samsung Z Flip
Mas kábel USB-c to HDMI? Tu je video ako sa to pripája. Skús ešte HDMI nastavenia. Malé telky nepodporujú Full HD. Možno musíš zmeniť rozlíšenie. Vyskúšaj pripadne doma na veľkej tv.
https://www.youtube.com/watch?v=Zw6nJygzs9Y@wade ďakujem za pomoc, vyskúšam
Skús pozrieť tcl