Dievcata, asi blba otazka, ale menite kazdy den uteraky? Mne to pride fakt zbytocne, ine by som nerobila, len prala uteraky, ale moj muz mi tvrdi, ze vraj je to normalne a vsade sa to tak robi…
Tak som zvedava na vase odpovede
Urcite nie.
A celkovo nechapem toto - byt otrokom domacnosti. Ved ruky si umyvas poriadne mydlom, oplachnes a utries do uteraku - cize len vlhkost.
Ja som pracujuci clovek, na taketo saskovanie nemam priestor, cas, energiu, peniaze, nervy
1x týždeň
nie 🙂 ani v hoteli uz nevymienaji kazdy den lebo myslia na zivotne prostredie - preco by som doma mala, takze nie rozhodne nevymiename kazdy den
Uterak na ruky kazdy druhy den a na telo podla potreby,ale 2x tyzdenne urcite.
U nás má každý svoj uterák, mením 1x týždenne.
My máme každý svoj uterák, a vymieňam podľa potreby. A zvlášť máme vo wc, ten mením každý deň.
Nech ich meni aj kazdu minutu, ked ich bude prat,zehlit a potom nech povie,ci je to normalne
Podľa potreby,ale asi tak 1x za týždeň,niekedy týždeň aj pol,ten na ruky v kúpeľni častejšie
Každý má svoj takže raz za týždeň alebo ako sa podarí.
Nečítala si diskusiu, ktorá u bola a tam jedna baba písala, že manžel/partner sa dožaduje čistého uteráčika po kažnom utretí rúk?
1x za týždeň , každý má svoj na všetko aj na ruky aj na telo
kazdy ma svoj uterak a menim 1x tyzdenne...na ruky 2x tyzdenne
1x do tyzdna, ale ako aj vyssie baby pisu - kazdy ma svoj uterak aj osusku. Samozrejme malemu dietatu castejsie, ak ho ma skor spinavy, ked si po papani poriadne neumyje rucky 🙂
Ja som asi chorá, ale mením po každom použití. Okrem toho na ruky. Ten mením raz za 2/3 dni.
No podľa toho aké uteráky. Uterák na ruky mením aj každý deň, ale nežehlím všetky uteráky, priznám sa, hoci by som chcela stíhať aj toto.
Kazdy druhy treti den.Mne vadi, ze su vlhke a stuchnu.Osusky detto.Nikdy som nezehlila uteraky
Nie. Asi sme prasatá, ale mením ich raz za týždeň (v sobotu), keď periem
Kazdu nedelu menim sak sa do nich cisty clovek utrie.potom sa vyvesia aby fajne uschli.
My mame doma male uteraky na jedno pouzitie-pre navstevy. Takze teoreticky ich periem po jednom pouziti. Inak periem nase uteraky raz do tyzdna cca.
Po troch, max styroch dnoch vymienam. Deti sa utieraju aj do nasich, ako im pride, tak hlavne kvoli tomu.
Ale je pravda ze pred navstevou a po menim hned. Ale bezne nie kazdy den
1x za týždeň
Ja vymieňam raz za týždeň, dva. Podľa potreby. Ale rozhodne nie každý deň.