Matrace Dormeo

mackove
3. jan 2022

Ahojte. Poraďte prosím pekne , s akým matracom od dormeo ste spokojné ❤ neskutočne ma z nášho bolia kríže , chcela by som zmenu. Ďakujem !! 💋❤❤❤❤

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macikovaiveta
3. jan 2022

@mackove mám matrace od Dormea a nedám na ne dopustiť sú výborne 👍

lenvam
3. jan 2022

@mackove ja mám od Dormeo tu 4 či 5 kvalitu či ako to nazvať.Podla ceny sú za ním ešte 2cenove kategórie.Po prvej noci mi prestali tŕpnuť ruky konečne,už som bola zúfalá.Vobec neľutujem že som zaň toľko dala a keby som mala ešte raz kupovať beriem ten najdrahší.To už musí byť asi spánok ako na oblaciku

mackove
autor
3. jan 2022

@macikovaiveta prosim ťa , nevieš aky mate ?? 🙏

mackove
autor
3. jan 2022

@lenvam ako zistim prosím ktory je aka kvalita ? Presne niečo take aj ja potrebujem , som tri týždne po operacii chrbtice , ale rano napriek tomu sa budim z bolestami , aj keď , z menšími.

lenvam
3. jan 2022

@mackove myslím že na ich stránke som si to rozklikala,ku každému je rozpísané zloženie a aj cena podľa rozmerov

uzanka16
3. jan 2022

my sme mali detsky matrac do postielky dormeo a bol super. S klasickymi matracmi dormeo nemam skusenost, ale vraj najidealnejsie ist niekde priamo do predajne, kde matrace predavaju, my sme kupili z netu matrace na manzelsku postel, manzel ten s matracom spokojny eno nuno, spi ako v bavlnke a ja sa budim ako dolamana, v kuse z neho boli chrbat, proste nemozem na novom matraci spat. Skusila som si po case lahnut na manzelov matrac ved ma ten isty, ze mozno uz bude od neho vylezany a nebude nic boliet a znova - bolel chrbat aj tak.

macikovaiveta
15. mar 2022

@mackove možno už je to neaktuálne ,ale posielam iMemory Silver 80x200

zmenazmena
4. máj 2022

@martinq54 môžem poprosiť aj ja značku na matrac