Ahojte, chcem kúpiť matrace slovenskej značky Benab, najlepšie je ich však vidieť a vyskúšať.
Viete mi prosím poradiť, kde, kto ich predáva normálne v obchode? Okresy Piešťany, Trnava, Nitra, Hlohovec, Topolčany, Galanta.. Väčšinou sú showroomy na východe alebo v Poprade.
Ďakujem
Bola som pred 2 týždňami v showroome v Kežmarku. Vyzerajú byť kvalitné, treba ich určite osobne vyskúšať a rozhodnúť sa podľa vlastných požiadaviek.
iba upozornim, akakolvek studena pena nie je vhodna do vlhkeho prostredia...mne tak splesneli 2 matrace od tejto firmy...navyse, matrace boli lepene z vrstiev, , po necelych 2 r. sa oddelila vrchna vrstva peny od spodnej, a mali sme tam aj jamy-prelezaniny na mieste , kde boli najviac zatazovane, a to aj napriek otacaniu vo viacerych smeroch...jednaloo sa o matrace excelent, hoci -spalo sa na nich vyborne..
a ta vlhkost a plesen sa do nich zazrala do hlbky tak, ze sa nedali vycistit , uz len vyhodit...
Firma je kežmarska, takže dosť pochybujem, že budú mať nejake zapadne showroomy. Matrace mám, môžem odporučiť, ak ti to stači.