Matrac EMI

14. sep 2024

Ahojte
Kupovali ste niekto matrace zo stránky Emi? Ja mám odtiaľ vankúše, paplony aj obliečky, so všetkým som spokojná. Potrebujeme nové matrace a u nich majú za dobrú cenu a majú akciu 1+1 zadarmo, čo je až podozrivo výhodné. Máte s tými matracmi skúsenosti?

vladi4444
14. sep 2024

Ahoooj, tiež od nich všetko kupujem a spokojnosť ale s matracou som moc spokojná nebola. Aspoň čo som ja kupovala, prišla mi moc tvrdá, a ešte aj dosť nachylna na pleseň (ešte sa mi nestalo na žiadnom inom) Teraz sme kupovali materasso a bola som veľmi spokojná. Ale to je len moja skúsenosť

autor
14. sep 2024

@vladi4444 ďakujem za skúsenosť. Na internete nie sú žiadne recenzie, takže si to cením. Chceme sa vyhnúť zlej kúpe. Materasso som tiež pozerala. Boli ste si matrace aj skúsiť niekde pred kúpou, alebo ste naslepo vybrali z eshopu?

vladi4444
14. sep 2024

Budu ti radiť asi vyskúšať ale ja som kupovala z eshopu - stredná tvrdosť. Ale to som kupovala do postele pre dieta - ale fakt je super. My ešte máme z ikea, ten sme skúšali. Ale budem meniť za materasso z tiež objednám, nakoľko už ho mame vyskúšaný :D Ale ako hovorím, my niesme nejakí nároční, nemáme problém s chrbticou a podobne, preto som nepotrebovala skúšať. Len tento z EMI mi ako jediný začal plesnivieť a ani mi neprišiel pohodlný.

zuzik1407
Včera o 13:12

Ja som kupovala z raj matracov 1+1 a už ich mám 9rokov ....Veľká spokojnosť

zuzik1407
Včera o 13:13

Deti majú z Mobelix 1+1 ,ale zatiaľ len rok ...sú zatiaľ v pohode