Ahojte poradte nechcem matrac kus za 300 eur momentalne mi to financne nevyvhadza potrebujem surne 2ks na manzelsku postel .. najlrpsie v obchodoch ako je asko,mobelix,merkury,jysk.tam kde viem ten matrac aj realne vidiet.. poradte pripadne co mate doma a kupovali ste 1+1 dakujem
Z raj matarcov sme kupovali 1+1 a spi sa nam velmi dobre, samozrejme nie je to taka kvalita ako vychyrene znacky, ale nemam ziadne vyhrady.
Ide o to ze moj chlap si ho potrebuhe vyskusat .. tak zato nechcem kupovat ce, internet naslepo.. potrebujem zajst do predsjne a tam rovno aj kupit .
Baby a viete poradiť? Kúpili sme matrac cez net, ale nevyhovuje nám tvrdosť, je pre nás mäkký. Existuje niečo čo by sa dalo dat dodatočne naň, aby bol ten matrac tvrdý? Vďaka
@hrabovo za toto ja nechcem kupovat matrac cez net. Ze pride dom a nebudem spokojna
Kupovali sme 1+1 z Mobelixu, jeden sme zobrali mäkkší.Ale bolo to dávnejšie.Som.spokojna,dá sa zvlict a prať,niektoré sa nedali a taký som nechcela
@hrabovo v jysku majú vrchné matrace cca 7cm
@kubkovamama a spravia želaný efekt myslíš?
benab
Sconto
@hrabovo to netuším,iba viem,že ľudia to takto riešia aj napr.ak musia spávať na rozkladacích pohovkach.Ale logicky je to určite lepšie riešenie ako na niečom starom a preležanom keď nie sú financie na komplet nové matrace
Jysk ma teraz akcie na matrace, v predajni môžeš matrac vyskúšať.
@silvi70 dakujeeem
Nie z obchodu, ale zo stránky morematracov a som veľmi spokojná aj služby, poradenie kupovala som cez pandémiu bez skúšania, ale poradili dobre