Matrac 90 x 200 na manželskú postľl 1 + 1 zdarma

8. jan 2023

Ahojte poradte nechcem matrac kus za 300 eur momentalne mi to financne nevyvhadza potrebujem surne 2ks na manzelsku postel .. najlrpsie v obchodoch ako je asko,mobelix,merkury,jysk.tam kde viem ten matrac aj realne vidiet.. poradte pripadne co mate doma a kupovali ste 1+1 dakujem

luccija
8. jan 2023

Nie z obchodu, ale zo stránky morematracov a som veľmi spokojná aj služby, poradenie kupovala som cez pandémiu bez skúšania, ale poradili dobre

babovka2321
8. jan 2023

Z raj matarcov sme kupovali 1+1 a spi sa nam velmi dobre, samozrejme nie je to taka kvalita ako vychyrene znacky, ale nemam ziadne vyhrady.

autor
8. jan 2023

Ide o to ze moj chlap si ho potrebuhe vyskusat .. tak zato nechcem kupovat ce, internet naslepo.. potrebujem zajst do predsjne a tam rovno aj kupit .

hrabovo
8. jan 2023

Baby a viete poradiť? Kúpili sme matrac cez net, ale nevyhovuje nám tvrdosť, je pre nás mäkký. Existuje niečo čo by sa dalo dat dodatočne naň, aby bol ten matrac tvrdý? Vďaka

autor
8. jan 2023

@hrabovo za toto ja nechcem kupovat matrac cez net. Ze pride dom a nebudem spokojna

kubkovamama
8. jan 2023

Kupovali sme 1+1 z Mobelixu, jeden sme zobrali mäkkší.Ale bolo to dávnejšie.Som.spokojna,dá sa zvlict a prať,niektoré sa nedali a taký som nechcela

kubkovamama
8. jan 2023

@hrabovo v jysku majú vrchné matrace cca 7cm

hrabovo
8. jan 2023

@kubkovamama a spravia želaný efekt myslíš?

luxus10
8. jan 2023

benab

bibina32
8. jan 2023

Sconto

kubkovamama
8. jan 2023

@hrabovo to netuším,iba viem,že ľudia to takto riešia aj napr.ak musia spávať na rozkladacích pohovkach.Ale logicky je to určite lepšie riešenie ako na niečom starom a preležanom keď nie sú financie na komplet nové matrace

silvi70
14. jan 2023

Jysk ma teraz akcie na matrace, v predajni môžeš matrac vyskúšať.

autor
14. jan 2023

@silvi70 dakujeeem