Ahojte zienky tie ktore mate doma tieto obliecky tak stoja za tie peniaze? Vydrzia dlho krasne? Ja uz mam nervy z tychto hocijakych co sa vyzmolia po 10 praniach a nedrzia tvar
Kipovala som len od neho par rokov dozadu a je to ozaj kvalita.
Odporucam jednoznacne, uz mam rok a kvalitne, dobre site zipsy, za mna kvalita ako tie vyssie rady napr Reiter
Áno stoja zato určite mam aj detsky motív aj dospelácke a odporucam
Mám 20 ročné, stále pekné. Aj 10 ročné sú ok. Medzitým som vyskúšala lacnejšie, už sú dávno na handry.
@aurelia2000 ano presne mna to uz nebavi ze tieto lacnaky vydrzia pekne par prani a potom vyzeraju ako z kosa
@alenka58
@zorkahorka
@kiki68
@kvietok173
@aurelia2000 este baby prosim vas odkial kupujete plachty? Idealne natahovacie a tiez take co sa nevyzmolkuju ihned
Matejovsky mam niekolko. Kup si bavlneny saten, mam ich roky a stale su 100 percentné, proste uzasne. Flanelove nekupuj, zozmolkovali sa
@evkamotka dakujem
Ano,stoja za tie peniaze. Mam ich uz roky,periem na 60tke a stale su ako nove. A plachty kupujem 100% bavlnu v ikei. Tie su tiez neznicitelne
Ale ja som spokojná aj s Tchibo obleickami ale oni nemajú taký výber ako Matějovský ale zas keď je akcia tak sa oplatia hlavne flanelove a lanové. Závisí od toho čo chceš aký motív a materiál.
Plachty len IKEA nevyzmolkuju sa, nenatiahnu občas ich majú aj v Tescu nie taký froté material
Mame obliecky od Matejovsky a su neznicitelne. Najma u detskych vidim velky rozdiel. Tieto si drzia farby. Jedny detske mame od ineho vyrobcu (nepamatam si odkial) a to sa farebne neda porovnat. Plachty mame aj od Matejovsky a aj Tchibo a myslim, ze su kvalitovo rovnake - ziadne zmolky, vyssia gramaz bavlny, takze nie su priesvitne.
@marca12 Ano, aj to je dôležitá informácia, ja tiež periem na 60 a nevyprasiveli.
Asi podla materialu nie? Je jedno, ci mas matejovsky, alebo jysk, alebo scanquilt..
Vzdy kupuj minimalne bavlneny saten, este lepsie damask a najlepsie tencel.
Mám ich už 10 rokov a stále rovnaké sú,brala som +2 vankúše a tie mi upravovali zadarmo na rozmer aķý som chcela,ale mám aj obliečky issimo a tiež super,materiál brávam bavlnený satén,vyzerajú po 10 rokoch rovnako.
@queen_mary nie je to jedno tam ide skor o gramaz bavlny. Tie lacne tenke bavlnene vyblednu hned.
Stoja za to
Fuha, dobre veriť, nabudúce viem, odkiaľ kúpim. Teraz mám zásobu nových, všetky staré som darovala.
Plachty mám Emi, spokojnosť.
Máme aj Ikea plachty, tie detské, sú dobre, len gumky mi už po rokoch poľavili.
Su uzastne 10 rokov oprate desiatky krat a su stale rovnake, oplati sa investovat tych 100 euro
Scanguilt má tiež super kvalitu
@slniecko5mám zipsové nedám dopustiť. Niekedy aj mercedes nevydrží a stojí neporovnateľne viac
@marca12 no ved ano, tym som myslela kvalitu materialu, z ktorej obliecka je...
áno stoja za to