Dobrý večer, plánujeme novú kuchyňu a neviem ci dat túto vymozenost. Stojí to predsa o dosť viac. Využívate to ?
Da sa to dat aj dodatočne ?
Za mňa jednoznačne áno, neviem si už predstaviť kuchyňu bez toho.
Myslis svetlo pod hornou skrinkou? Za mna urcite ano.
@vanilkovazmrzka áno to
Ešte dodám, ze kuchynskú linku mam hneď vedľa balkóna, čiže cez deň je svetla až až.
Ano využívam to stále
Mas vselijake led pasiky a svetla co vies spravit aj dodatocne a za par eur. Len ked to chces kat pekne ciste naplanuj si to tam hned nech je to pekne spravene
Aj ja mam v kuchyni svetla dost a aj tak to pouzivam, viac ako stropnu lampu popravde
Jednoznačne áno, my snáď "hlavné" svetlo ani nezapíname, len LEDku pod skrinkami. Muž tam dal pásik na pohybový senzor, odporúčam 😁
Ale tak v kuchyni varis aj vecer, a hlavne cez zimu je uz o 5 tma. A ja milujem to teple led svetlo na linke mat zapnute vecer, ked sme v obyvacke (je spojena s kuchynou). je to take utulne
Stropnu lampu si tienis, ale svetlo rovno nad pracovnou doskou nie.
Ano mame v sucasnom byte a dali sme si aj do noveho 🙂 vyuzivame casto
Manžel dorobil LED pásik, taktiež pohybový senzor + aj vypínač (muchy ľúbia zapínať a vypínať ten senzor) + nastavenie intenzity (v noci je super slabucke svetlo).
Určite áno.....velmi prakticka vec....budes to používať dennodenne😉obyčajný led pásik vás nevyjde draho a je to naozaj super vec
A viete aj doporučiť aký led pasik ?
jasne, mam, najlepsia vec. a nebolo to o tolko drahsie.
ja tam mám 2 svetlá z lidla,asi 20 eur ma to stálo
My máme led pás, kupovali sme v elektre a využívame to každý deň. Ja by som bez toho už ani variť nevedela.
Jociaky aj hornbach,obi maju.alebo v elektre.odporucia co vsetko k tomu potrebujes.
My sme mali vyfrezovanu medzeru a listu priamo od stolarov na led pasik,ale dorabali sme si uz sami.
LED pásik je super aj pekne vyzerá, len pozor na materiál a kvalitu.
Ja som si kúpila za 25e, čo manžela skoro trafil šľak že za takú kravinu toľký peniaz, a on sa mi normálne roztiekol 🙈 jedného dňa som našla kvapku natiahnutu stečenú od pásika až dole po pracovnú dosku... jednoducho ten materiál čo drží ziarovečky skvapalnel z nejakého dôvodu.
Potom som bola chvíľu bez svetla, kým sa to dalo do poriadku a bola to nočná mora, veľmi mi to chýbalo.
Takže svetlo rozhodne, s LED pásikmi opatrne 🙈
@michaela789 no lebo pásik treba nalepiť do hliníkovej listy co slúži aj ako chladic
@harrisson Nooo tak to som nevedela 🙈 keďže to bolo mienené len ako dočasné riešenie, nevenovala som tomu hlbšie štúdium.
Budem vedieť, ďakujem. V tom prípade je pásik fajn. Páčilo sa mi ako to vyzeralo aj fungovalo, len škoda toho roztečenia 🙈
Ono ide o to či varis a kedy. Ja väčšinou zapínam iba led pas pod skrinkami, velke svetlo nad stolom iba keď ideme večerať v zime. Pouzivam aj svetlo na digestore, aby som videla fo hrncov. Takže najviac používané led pod skrinkami, potom to na digestore a ako posledné stropné svetlo
Ja ho nemam, ale mam kuchynu robenu uz pred 9 rokmi (boze, ako ten cas leti). Mamke ked som davala robit kuchynu, som ho dala, je teda zapusteny pekne v spodnej doske skriniek a je to super vec, mamka vyuziva denne. Ma velku kuchynu, ma v nej dve stropne svietidla, dve okna a predsa to svetlo vyuziva (aj ja, ked som u nej). Je to fajn, ci uz ked nieco robis na kuchynskej linke, alebo aj ked si v kuchyni a chces mat take tlmenejsie svetlo, t.j. nezapnes stropne, ale iba toto. Zvazovala som aj doma si to dat dodatocne, ale mam malu kuchynu, oproti velke okno a vecer si prisvietim digestorom, tak mi to staci.
Áno, u nás je dennodenne využívané práve toto svetlo. Nie je to až taká finančná položka.
@hederamonstera my presne tak isto 🤣 sme v obývačke a v kuchyni len podsvietenie zapnuté a mám to vkuse zapnuté 🤣🤣 veľké svetlo minimum
áno, ale robili sme si to sami, lebo 250e za to, že mi to tam dajú je dosť :D ale zas ja zbožňujem svetlá, svietim všetkým, čo mám v kuchyni :D nemusíte si dávať nič špeci, v byte sme mali nie led pásik, ale nejaké lacnejšie ploché svetlo, nejaká alternatíva k pásiku. stále svieti a osvetlilo veľmi dobre.
Dali nám tam ledku a využívame to denno denne, neviem si bez toho predstaviť našu linku a prácu hlavne pri nej 🙂
Nemáme LED pásik ale také svetlo z Lidl, nalepené obojstannou páskou.akoze vidieť kábel. Ale nám to vôbec nevadí
Vsak daj led pasiky.to vobec nie je drahe. Urcite si todaj.
Máme ledkove pásy v liste najlepšia vec určite choďte do toho
A baby, je lepšie bezdotykovy alebo nejaký so spínačom hore v skrinke ? Pripadne ešte to cele prepojiť tak, že je klasický vypínač na stene.
Samozrejme, využívam to denne.