Máte v kuchyni podsvietenie horných skriniek?

7. okt 2024

Dobrý večer, plánujeme novú kuchyňu a neviem ci dat túto vymozenost. Stojí to predsa o dosť viac. Využívate to ?
Da sa to dat aj dodatočne ?

mata90
7. okt 2024

Samozrejme, využívam to denne.

thereisabear
7. okt 2024

Za mňa jednoznačne áno, neviem si už predstaviť kuchyňu bez toho.

vanilkovazmrzka
7. okt 2024

Myslis svetlo pod hornou skrinkou? Za mna urcite ano.

autor
7. okt 2024
autor
7. okt 2024

Ešte dodám, ze kuchynskú linku mam hneď vedľa balkóna, čiže cez deň je svetla až až.

timea301196
7. okt 2024

Ano využívam to stále

vanilkovazmrzka
7. okt 2024

Mas vselijake led pasiky a svetla co vies spravit aj dodatocne a za par eur. Len ked to chces kat pekne ciste naplanuj si to tam hned nech je to pekne spravene

Aj ja mam v kuchyni svetla dost a aj tak to pouzivam, viac ako stropnu lampu popravde

nila0622
7. okt 2024

Jednoznačne áno, my snáď "hlavné" svetlo ani nezapíname, len LEDku pod skrinkami. Muž tam dal pásik na pohybový senzor, odporúčam 😁

hederamonstera
7. okt 2024

Ale tak v kuchyni varis aj vecer, a hlavne cez zimu je uz o 5 tma. A ja milujem to teple led svetlo na linke mat zapnute vecer, ked sme v obyvacke (je spojena s kuchynou). je to take utulne

Stropnu lampu si tienis, ale svetlo rovno nad pracovnou doskou nie.

petamich
7. okt 2024

Ano mame v sucasnom byte a dali sme si aj do noveho 🙂 vyuzivame casto

lilke
7. okt 2024

Manžel dorobil LED pásik, taktiež pohybový senzor + aj vypínač (muchy ľúbia zapínať a vypínať ten senzor) + nastavenie intenzity (v noci je super slabucke svetlo).

bubinkaaa
7. okt 2024

Určite áno.....velmi prakticka vec....budes to používať dennodenne😉obyčajný led pásik vás nevyjde draho a je to naozaj super vec

autor
7. okt 2024

A viete aj doporučiť aký led pasik ?

deedol
7. okt 2024

jasne, mam, najlepsia vec. a nebolo to o tolko drahsie.

rozculena
7. okt 2024

ja tam mám 2 svetlá z lidla,asi 20 eur ma to stálo

mimikarol
8. okt 2024

My máme led pás, kupovali sme v elektre a využívame to každý deň. Ja by som bez toho už ani variť nevedela.

lienka9
8. okt 2024

Jociaky aj hornbach,obi maju.alebo v elektre.odporucia co vsetko k tomu potrebujes.
My sme mali vyfrezovanu medzeru a listu priamo od stolarov na led pasik,ale dorabali sme si uz sami.

michaela789
8. okt 2024

LED pásik je super aj pekne vyzerá, len pozor na materiál a kvalitu.
Ja som si kúpila za 25e, čo manžela skoro trafil šľak že za takú kravinu toľký peniaz, a on sa mi normálne roztiekol 🙈 jedného dňa som našla kvapku natiahnutu stečenú od pásika až dole po pracovnú dosku... jednoducho ten materiál čo drží ziarovečky skvapalnel z nejakého dôvodu.
Potom som bola chvíľu bez svetla, kým sa to dalo do poriadku a bola to nočná mora, veľmi mi to chýbalo.
Takže svetlo rozhodne, s LED pásikmi opatrne 🙈

harrisson
8. okt 2024

@michaela789 no lebo pásik treba nalepiť do hliníkovej listy co slúži aj ako chladic

michaela789
8. okt 2024

@harrisson Nooo tak to som nevedela 🙈 keďže to bolo mienené len ako dočasné riešenie, nevenovala som tomu hlbšie štúdium.
Budem vedieť, ďakujem. V tom prípade je pásik fajn. Páčilo sa mi ako to vyzeralo aj fungovalo, len škoda toho roztečenia 🙈

zeldia
8. okt 2024

Ono ide o to či varis a kedy. Ja väčšinou zapínam iba led pas pod skrinkami, velke svetlo nad stolom iba keď ideme večerať v zime. Pouzivam aj svetlo na digestore, aby som videla fo hrncov. Takže najviac používané led pod skrinkami, potom to na digestore a ako posledné stropné svetlo

vikusjk
8. okt 2024

Ja ho nemam, ale mam kuchynu robenu uz pred 9 rokmi (boze, ako ten cas leti). Mamke ked som davala robit kuchynu, som ho dala, je teda zapusteny pekne v spodnej doske skriniek a je to super vec, mamka vyuziva denne. Ma velku kuchynu, ma v nej dve stropne svietidla, dve okna a predsa to svetlo vyuziva (aj ja, ked som u nej). Je to fajn, ci uz ked nieco robis na kuchynskej linke, alebo aj ked si v kuchyni a chces mat take tlmenejsie svetlo, t.j. nezapnes stropne, ale iba toto. Zvazovala som aj doma si to dat dodatocne, ale mam malu kuchynu, oproti velke okno a vecer si prisvietim digestorom, tak mi to staci.

margotka17
8. okt 2024

Áno, u nás je dennodenne využívané práve toto svetlo. Nie je to až taká finančná položka.

dididudu
8. okt 2024

@hederamonstera my presne tak isto 🤣 sme v obývačke a v kuchyni len podsvietenie zapnuté a mám to vkuse zapnuté 🤣🤣 veľké svetlo minimum

janka_266
8. okt 2024

áno, ale robili sme si to sami, lebo 250e za to, že mi to tam dajú je dosť :D ale zas ja zbožňujem svetlá, svietim všetkým, čo mám v kuchyni :D nemusíte si dávať nič špeci, v byte sme mali nie led pásik, ale nejaké lacnejšie ploché svetlo, nejaká alternatíva k pásiku. stále svieti a osvetlilo veľmi dobre.

katulienocka999
8. okt 2024

Dali nám tam ledku a využívame to denno denne, neviem si bez toho predstaviť našu linku a prácu hlavne pri nej 🙂

hygienka
8. okt 2024

Nemáme LED pásik ale také svetlo z Lidl, nalepené obojstannou páskou.akoze vidieť kábel. Ale nám to vôbec nevadí

malinovka333
8. okt 2024

Vsak daj led pasiky.to vobec nie je drahe. Urcite si todaj.

zuzana1415
8. okt 2024

Máme ledkove pásy v liste najlepšia vec určite choďte do toho

autor
9. okt 2024

A baby, je lepšie bezdotykovy alebo nejaký so spínačom hore v skrinke ? Pripadne ešte to cele prepojiť tak, že je klasický vypínač na stene.