Máte typy na to, aby vôňa v byte a aj na prádle vydržala dlhšie?

menojejedno
22. sep 2019

Ahojtee, určite každa z vas miluje pocit keď pride domov otvori dvere a citi vôňu sviežosti ,čistoty ,..
preto sa chcem spytať čo použivate na rozvoňanie priestorov.
Plus ake su vaše oblubene prostriedky na pranie , voňavé avivaže či tekute prachy , je to jedno , jednoducho niečo čo aj po vysušení a odloženi do skrine vonia rovnako krasne aj keď to vytiahnete .
Pekny dnik a ďakujem za tipy.

jahodka4
22. sep 2019

Ahoj, používam Aviváž Sunny Breeze, ktorá ladí s vôňou závesného osviežovača do šatníka (ten mi tam vonia pomaly tri mesiace a rozvonia aj byt, keď otvorím šatník) a keď žehlím niekedy, tak v tej istej vôni mám aj parfum na žehlenie. Takže mám istotu že vôňa bude fakt dlhotrvajúca. Aviváž vydrží voňať tak dva týždne po opratí, a ten parfum na žehlenie aj dlhšie. A stačí ho málo.
Čo sa týka osvieženia vzduchu v byte, tak používam difuzér (parfum do interiéru) a v chladnejšom období vonné sviečky.
Väčšinou si objednávam z overeného e-shopu z www.parfumbiznis.sk , kde tieto produkty majú a doručia mi to s poštovným zadarmo. Pretože tieto produkty som žiaľ v drogériách nenašla. Tá aviváž vonia tak príjemne sviežo, jazmín s mandarínkou a vanilkou.

tenerifka
23. sep 2019

asi ta sklamem,ale len cisty vzduch zvonka. Nepouzivame ani avivaz,pradlo sa plaka este nadvakrat,ziadne vone ani osviezovace.Aj tak je vsade okolo nas plno jedov a nebudeme si este pridavat

bibina666
23. sep 2019

Ja som presla na eko capovanu drogeriu ecoterra https://www.mamapauza.sk/capovany-praci-gel-eco... a este heard and home sviecky. No a v dm maju take vonave vrecuska do skrin a tie prevonaju nielen pradlo ale prave aj byt 😉

stanulienkat
23. sep 2019

@tenerifka presne aj ja tak -žiadne aviváže ,ziadne chémia,placham prádlo tiež dvakrát,aby som nemala žiadne stopy po chémii a ešte inhalovať doma nejaké difuzéry chemické? Ďakujem mám len jedny pľúca.Stačí mi smog z ulice. Potom sú tu každú chvíľu diskusie že má malý vyrážky na koži,používame chemické mydla, chemické mlieka po kúpaní ,aviváže ,prášky osviežovače vône, voňavky,spreje- koža dostáva zabrať.

stanulienkat
23. sep 2019

Ešte som chcela dodať že 90 percent domácich osviežovačov a difuzérov sú karcinogénne pre pľúca . Takže treba porozmýšľať nad tým ,že či naozaj potrebujeme stále niečo čuchať a voňať.

eliska13
23. sep 2019

@menojejedno Na pranie klasiku Ariel, Persil aviváž Coccolino, do bytu vonné sáčky čo sa predávajú v kvetinárstve

v_alika12
23. sep 2019

Cisto, cerstvy vzduch a obcas nieco upiect. To byt prevonia domovinou 🙂 ale teda kym som nemala syna, obcas som si v chodbe zapalila yankee candle. No teraz uz ziadna chemia navyse

jankapepe
23. sep 2019

@menojejedno otvoriť všetky okná dokorán dva krát denne. Super na imunitu 🙂 a vôňu čerstvého vzduchu nenahradis ničím. Ma to ale jeden háčik treba bývať tam kde ten čerstvý vzduch je.
Občas niekde levanduľa.....a samozrejme domácnosť musí byť čistá aby voňala. Skrine upratovane staré haraburdy a oblečenie preč.

Ešte dodám....ak má niekto vlhko,plesne,zviera doma,fajčí dnu......tak nepomôže nič.