Máte takýto jedálenský set do menšej kuchyne?

3. apr 2024

Chcela som si niekde pozrieť tento typ jedálenského setu no v žiadnom obchode s nábytkom v okolí som ho nenašla. Ide mi o tie stoličky, ako sa na nich sedí?
Potrebujem niečo takéto praktické do menšej kuchyne. Poprípade dajte typ na niečo podobné 🙂

doriiis
3. apr 2024

A tieto si našla kde prosím ťa?

autor
3. apr 2024

@doriiis rôzne stránky to ponúkajú.

guudy
3. apr 2024

Podla mna bude stolicka mensi problem, ako jedenie v rohu stola. Nemas si kde opriet ruky. Ci pri jedeni sa posunu stolicky na strany stola? Ci ako? My sme ako priestorovo uspornu variantu volili okruhly stol so stolickami, ktore sa daju dobre zasunut. Nieco na tento styl.
https://jysk.sk/jedalen/jedalenske-supravy/klip...

doriiis
3. apr 2024

Ďakujem

tenerifka
3. apr 2024

Bude to nepohodlne, menej miesta ti zaberie okruhly stol a 4 normalne stolicky

negymama
3. apr 2024

jedenie v rohu je neprakticke a bezne stolickz vies prisunut k strane stola, alebo k ohruhlemu az na doraz , ze nezaberaju miesto.
toto co si dala ukazky, je dobre tak niekde do officu , kde si ludia sadnu ku kave.

tiika
3. apr 2024

Sedela som na takých na návšteve, bolo to nepohodlne a nepraktické, jedine ten dizajn je fajn

oblecenie99
3. apr 2024

Presne takéto máme, lebo sedenie je tiež riešené tak, že v rohu, ale je to dočasne, chceme to vyriešiť o budúcna stolarom a na mieru, len to ešte nemám vymyslené a našetrené.... najesť sa dá, sedieť sa dá, ale sme len traja. Ešte upozorňujem, že je to také nijaké, čo do kvality.. dá sa, ALE ak hľadáš kvalitu, tak tento set ozaj nie.

barborakl
3. apr 2024

My ho máme v menšej jedálni. Je to v pohode. Najesť sa určite dá a celkom pohodlne. Tvar stoličiek nám vôbec nevadí. Uvidíme koľko vydrží. My sme ho kupovali, zakial sú decká malé a učia sa jesť, teda s tým, že za pár rokov ho vymeníme za kvalitnejší u 🙂