Prosím vás, akú máte skúsenost s týmito stoličkami?
To je dizajnová stolička. Sedí sa na nej veľmi dobre. 😉
no dizajnovo nič moc, kvalita žiadna (videla som ju v jysk, možno maš inu) Presne take boli dakedy sedadlá v električkách. Dodnes mi to evokuje tie električky, takže nie
Inak, toto, čo píše @kataina je pravda - je to dizajnový model, ktorý odkopírovalo aj veľa výrobcov, z čoho urobili pásovú výrobu. A je rozdiel, či si kúpiš v Jysku, kde je tá kvalita nižšia, alebo niekde, kde si dajú na výrobe záležať a nevyrábajú to na kvantá… Pretože nie je stolička ako stolička, aj keď na obrázku vyzerajú rovnako…
mali sme tiez, ale boli strasne nepohodlne. akoze vydrzali dost dlho, len sa na nich ozaj nedobre sedelo 😀 tak sme ich posunuli proste dalej.
mám veľmi peknu stoličku slovenskej výroby Sanas môžeš si zvoliť farbu dreva aj poťahu. Kvalita prežije aj tvoje deti a servis, ked budeš chcieť prečaluniť, ti urobia oni. V KE je predajna v carefouri, da sa pozrieť
naprd tenke nozicky ktore sa ti zachvilku vymrndlaju a budu sa firt kyvat
@fido69 ďakujem za úsudok, našťastie to pre mna nič neznamená. Krása je znak relatívny, ked niekto povie, že je krásna, dizajnová, môžem mať aj svoj názor? Je to plast, ja v byte žiaden plast nemám, tak si predstavujem svoj "hlupy" dizajn. Nožičky na tej stoličke obsahuju kov a kvalita tam neexistuje.
chcela som napisať to iste čo @martimartin
v byte nemam ani kancelarske stoličky, lebo sme v byte a nie v kancelarii. Ale každeho voľba 🙂
@evkaor moja mama si presne tieto iste kúpila minulý rok , ked to tak vybehlo ako trend. Presne tieto biele, za mňa moc pohodlne nie sú, ale ma ich v jedálenskom kúte, tak sú viac na ozdobu ako na sedenie, len kym sa každý naje. Ale sú dobré na údržbu len utrieť handrou. Ale zatiaľ držia úplne v pohode nie sú rozkyvane
@fido69 nezda sa ti, ze vkus je prisne individualna zalezitost? To, ze je nieco dizajnova ikona neznamena, ze sa mi to musi pacit. No a tie napodobeniny, nie su ani kvalitne, na rozdiel od originalu. (a ani mne sa napacia, ja som dieta odvozene v elektrickach T5 a mam uplne ine ako esteticke asociacie z tejto stolicky
@fido69 Ked ma niekto iny vkus, ako spominany dizajner a jeho obdivovatelia, tak je hlupy? To je zaujimava myslienka😝
@dskjhfdlkdjhl @viestta @kataina
Každý môžeme mať svoj štýl alebo vkus. Ale konštatovať, že dizajn je nič moc práve pri tejto stoličke je hrozná hlúposť a neznalosť problematiky, pretože sa jedná o jednu z najslávnejších stoličiek na svete. Vôbec by som sa nečudoval, keby sa výrobcovia električiek z Tatry ČKD "inšpirovali" práve touto stoličkou. Za socializmu si s autorským právom nikto ťažkú hlavu nerobil.
Až budete v MET (Metropolitan Museum of Art), tak sa zastavte v oddelení dizajnu, kde majú Charles a Ray Eames svoju expozíciu. 😉
@fido69 O dizajne nieco malo viem a preto opakujem-ak niekto povie/napise, ze je niekto hlupy, len preto, ze sa mu nejaky dizajn nepaci, tak je hlupy sam.
@evkaor na výmenu názorov si sa nepýtala, ale teda ako som písala vyššie, my sme ich mali (teda máme, v dobrom ich užívajú podnájomníci). Máme presne tieto - na tej škrupinke je ešte napevno pripojený akoby podsedák, takže človek nesedí priamo na plaste. Nôžky sú pevné, “nevymrdali sa”, nekývu sa… Kupovali sme ich v 2016 a slúžia doteraz. Neskôr sme k ním dokúpili aj vyššie, barové. 😉
Mali sme, boli sme spokojní…