Máte sušičku prádla v izbe?

otrida11
22. nov 2022

Ahoj maminky. Máte niektorá sušičku prádla v izbe?

nique
22. nov 2022

Nie. A neviem si to predstavit, lebo susicka je celkom hlucna. Ked ide 2-3hodiny 2x za den, tak izba by bola pre mna neobyvatelna.

mondolina
22. nov 2022

@otrida11
mám ju v spálni, v skrini.

sperka
22. nov 2022

@otrida11 my ju máme v obyvke. Máme len dvojizbový byt. Predtým bola v kuchyni. Všetko OK.

stannkal
22. nov 2022

@otrida11 ahoj, mali sme ju v spálni, teraz je v chodbe. Treba si len zvážiť ci tu izbu často vyuzivas v časoch kedy by bežala sušička.

timi247
22. nov 2022

@otrida11 v starom byte som mala sušičkou v kuchyni, radšej tam ako vôbec. Teraz mam v kúpeľni

sisulia
22. nov 2022

Ak nemas inu moznost a nebude ti tam zavadzat tak preco nie. Zalezi aj od toho ako casto izbu vyuzivas, aby ta ta susicka nejak neobmedzovala

janka54321
22. nov 2022

@timi247 presne tak...ja ju mám na chodbe a divim sa, ako som mohla bez nej v minulosti fungovat

saxana000
22. nov 2022

Ano mame ju v zadnej izbe. je to taka druha obyvacka a hostovska s pracovnou..v pohode pri nej aj pozeram telku ked je pustena.alebo robim za PC nerusi ma to..
Podobne ako ked pustom umyvacku v kuchyni ktoru mame spolu s obyvackou je to pocut ale nijak zasadne nerusi..

lenull103
22. nov 2022

@otrida11 my ju mame v spálni za dverami.nie je rak hlučná,aby mi vadila,práčka je hlučnejšia.suším pradlo cez deň a večer,takze to nijak nevadi

sandyan
22. nov 2022

My mame v kuchyni a ja to nenavidim🤣

evulincula
22. nov 2022

ani ja si to teda absolutne neviem predstavit. nemas ine miesto, kam by si ju supla? sestra ma susicku a robi to teda celkom dost ramus, vsak to by sa clovek asi velmi nevyspal.

ildiko36
22. nov 2022

@otrida11 ja to mam v kuchyni, malo isť do kúpelne na pračku ale mam strach prevrtať pracku kde ma ist stojan🙈

kiki68
22. nov 2022

@otrida11 moja mama ju ma v obyvacke a v poho

loliku
22. nov 2022

Neviem co mate za susicky ja mam tichu docela.. tiez som nazoru radsej v izbe ako nikde...rozlozene susiaky po izbe nie je bohvico, napr. Ja som v spalni len vecer ked idem spat, cize by som tam mohla mat aj 3naraz vobec by ma neobmedzovali 😆

mondolina
22. nov 2022

ja ju mám v spálni v skrini, takže ju vôbec nie je ani vidieť.
a v noci nesuším. v noci spím.

lenkadenisa
22. nov 2022

Poznám jedných, čo majú sušičku v obývačke 😂 A druhých, čo mrazničku v spálni 😂 Ľudia sú všelijakí

zenickadomaca
22. nov 2022

@otrida11 mám v spálni a je to úplne v pohode.

pstrap
22. nov 2022

@otrida11 Ja mám v obývačke, schovanú. Je to v pohode. Púšťame, keď ideme von, alebo doobeda, keď som doma sama.

barbora19911
23. nov 2022

@pstrap baby poraďte ja neviem či mám zlú susicku ale mne proste prádlo veľmi ničí a je aj veľmi pokrčené
a na sušiaku je prádlo rovné 🙂 ..aj už som do podobnej skupiny písala ale rady nepomohli :/ a inak ja ju mám v chodbe 🙂 ...