Ahojte prosím Vás máte skúsenosti s touto práčkou so sušičkou? Poprípade s akou ste spokovné vy? Na cene mi až tak nezáleží. A ešte čo používate na pranie? Ďakujem
ja by som tiež odporučila kúpiť sušičku osobitne, teda ak plánuješ sušiť celú várku prádla naraz. Mám pračku so šušičkou inej značky, perie ok, na sušenie je super ak potrebuješ tak 4 veci rýchlo vysušiť, inak to trvá večnosť.
mňa už v predajni odhovorili od takej kúpi a som rada. je to praktickejšie keď to je osobitne, jedno prádlo sa suší pričom ďalšie sa perie. ja som kúpila značku philco aj práčku aj sušičku a neľutujem, cenovo sú prijateľné, vieš si vybrať
@timetotime
@trixi12
@llucciaa ďakujem dievčatá... ja som tiež toho názoru to len manžel, že ako to bude vyzerať keď bude jedna na druhej.
@timetotime pradlo rozhodne nie je vlhke. Mam pracku a susicku 2v1 (Bosch) a da sa to, ked nie je ina moznost - u nas nepripada do uvahy jedna na druhej, lebo by zakryla okno v kupelni. Dolezite je o 2v1 vediet, ze vysusi iba polovicu toho, co operie. Ale ja susim relativne malo - uteraky, postelne pradlo, nejake oblecenie (triedim, hocico vysusit nedam) a susim iba v zimnom obdobi.
@simikv mame presne ten isty model priblizne rok a neviem ako zvysne domacnosti,ale ja ked dam prat a susit,tak nepocitujem krivdu,ze sa mi mohla prat dalsia varka a tato susit... vysusi do sucha, za podmienky dodrzania naplne,tych 8 kg.. jedine ked sa ponozka zasekne pri dvierkach,tak je mokra.
Ja osobne na nu nedam dopustit. Pre 4 clennu rodinu vystacuje,ved neperiem raz za mesiac.
@simsalabim no podla toho co si napisala, nie je to teda efektivne vyuzitie, lebo uz ked si raz kupim nieco chcem to vyuzivat aby som nemnala mokre pradlo po byte ci dome. A susicka nemusi byt v kupelni, ona nepotrebuje pripojenie na odpad. ja som chcela osobitne hlavne kvoli praktickemu vyuzitiu, oprat a hned dat susit a dat dalsiu pracku. takto mam oprate a vysusene pradlo z celeho tyzdna a cez tyzden periem uz velmi malo
@simikv bezne to ludia maju na sebe, uz som videla susicku aj skrytu v satniku, pre nedostatok miesta v kupelni 🙂
@timetotime prepac, ale pre mna to JE efektivne vyuzitie. Pouzivam ju v zime, aby sa pradlo nesusilo v dome dlho a nestuchlo. V ostatnych rocnych obdobiach, je pradlo rychlo suche a vonave aj ked ho ususim na susiaku v zahrade. A povazujem to aj za ekologicke.
Susicku aj tak pouzivam iba na take veci, ktore su do susicky podla mna vhodne. Oprate veci vzdy pretriedim. Rozhodne by som do nej nedala vlnene a kasmirove svetre, jemne podprsenky, jemne topy a bluzky a saty, co nosim do roboty. Nesusim tam ani rifle s elastanom, slusnejsie tricka... tie veci sa v susicke opotrebuvaju rychlejsie. Tie aj v zime susim na susiaku. Vyuzivam susicku na to, na co uznam za vhodne - tie veci, co som napisala.
A napriklad mam doma aj zehlicku a predstav si, ze ju nepouzivam na vsetko oblecenie 😎 A mame doma aj TV a tiez nam nehra 24hodin denne....
@simikv akurát včera som čítala diskusiu kde písala baba že má 2v1 a že po sušeni má stále zababranu práčku od chuchvalcov a oblečenie musí odchlpovať s valčekom ...keďže 2v1 nemá filter na ten prach a žmolky, budeš musieť zakaždým poriadne vytierať vnútro...toto mi napríklad nikdy nenapadlo že by mohol byť pri takej kombinácii problém až kým som si to neprečítala...tiež som zvažovala takú 🙂
A vraj sa nedá dať sušiť všetko prádlo čo vyperieš...asi tiež záleží od typu, to si nie som istá 🙄
pokial mas moznost kup susicku osobitne, pradlo v 2v1 je po "ususeni stale vlhke" resp. len dobre vyzmykane. Volil by som teda model od ineho vyrobcu no ceny su uz nad 1000€ kde tie 2v1 realne aj pradlo ususia. my sme si preto kupili radsej susicku osobitne