Rozmýšľam nad týmto vysávačom, máte ho niektorá doma? Píšu že sa to nabíja do elektriky no neviem aký čas vydrží povysávať a poumývať to som nikde nenašla. Priložím fotky. Ako cena je fajn za 19,90 no keby nefungovalo aj 20 eur je dosť vyhodiť si von oknom. Ale zas píšu že vrátia peniaze keby človek nebol spokojný tak neviem či si to objednať alebo nie. Resp.poradte dobrý robotický vysávač aj s umývaním za normálnu cenu. Chcem si ušetriť čas doma a venovať sa viac rodine než upratovaniu.
Skor by som zobral rodinu do kina ako toto kupil. 20€ ...🤣🤣🤣🤣🤣
Co je normalna cena u vas? Ja som teraz objednal za 380€ xiaomi x 20+
😀😀😀 za to ani kvalitný ručný mop nekúpite nie to robotický vysavač a dokonca má aj umývať možno ak ho budete vlastnoručne tlačiť po izbách no neverím ani tomu vysávaniu
Mam normalne roombu za 600€ co sme dostali ako svadobny dar.
Tak poraďte niečo vy čo povysava a poumyva zem ale niečo pre jednoduchších ľudí, aby som to nemusela naprogramovať cez neviem aké programy nie som moc technický typ. A cena do 200 eur max do 300
Pozri Teslu, lacnejšie a jednoduché. Ja mám úplne obyčajnú, bez aplikácie a vysáva super.
@patus_2 A ako to funguje len zapnes a už vysáva či treba tam niečo nastaviť akú trasu má povysávať?
Ja mam objednany Xiaomi S20+, cena bola 249€. Toto bude hracka, co bude behat po podlahe a virit prach.
Ja mám jeden z tých lacnejších a funguje aj tak, že ho zapnem a vysáva. Keď chcem aby šiel inak, tak mám diaľkove ovládanie a prepnem.
@aalt A príklad takýto by bol dobrý? Dnes som bola v elektro Planeo a mali tam takýto žiakmi za 185 eur
@aalt Nie žiakmi ale xiaomi tam malo byť.
Prosím vás reálne sa nad tým zamyslite,naozaj myslíte že za tú cenu to bude aj vysávať? vysávače začínajú na 250 eur a tie dobré 450 až 1500 .
Na internetovom obchode Mi-store majú teraz akciu na Xiaomi za 149 eur.je to úplný základný model ale na bežné vysávanie vám postačí.A čo sa týka pripojenie,ak chcete ovládať ako má vysávať tak každý model budete musieť pripojiť na domácu wifi
Všetky Xiaomi sú dobré.My máme tri,na každom poschodí jeden a som veľmi spokojná.jeden patrí k lacnejším a jeden k najdrahším modelom a čo sa týka vysávania, nieje medzi nimi obrovský rozdiel.Rozdiel je v mopovani.Ten drahý umýva perfektne s dvomi kotúč mi a sám sa vyperie aj vysuší
@naraliv A to posledné foto čo som dala xiaomi môže byť dobrý za tých 185 eur? A ako to funguje v praxi kúpim nabijem to a už to pôjde vysávať? A všetky vysávače naraz aj vysávajú plus umývajú zem? Ide to samé od seba alebo treba nastaviť trasu? Píšeš pripojiť na domácu wifi kvôli čomu pripojiť? Ja sa v tomto vôbec nevyznám.
Mám to a nepoužívam to. Vynecháva to smeti. Rohy nič moc vysáva. Jedine, že to pustím pod posteľ povysáva prach. Inak ma to nepresvedčilo, že je to nutné aby to mala každá žena. Zbytočne peniaze.