Máte podsvietené schody?

10. feb 2024

Máte niekto doma podsvietené schody? Pripadne tipy ako ich podsvietit ideálne niečo nenáročné a lacnejšie. Nebývame vo vlastnom tak nechcem tu nejak prerabat skôr by som dala prednosť takým tým rôznym svetielkam ako led pasikom a podobne ale veľmi sa v tom nevyznám je toho veľa a tiež neviem kde kúpiť, ci máte niekto aj čínske z AliExpress temu a pod a vyhovujú 😊 nemusí byt ani každý schod jednotlivo podsvietený, mame aj zábradlie je mi jedno ako to bude len nech tam niečo pekne svieti a dotvára príjemnú atmosferu 😊

uriva
10. feb 2024

Máme led pásiky, manžel kupoval v elektre. Vyzerá to super, dokonca nemáme iné svetlo nad schodami, len tieto pásiky a svieti to parádne. Na každom schode zospodu tej schodnice sú prilepené.

13uzivatelka11
10. feb 2024

@uriva nedáš prosím fotku?

natall113
10. feb 2024

My máme na chate LED pásiky na schodoch, kúpené v elektre, ale môj ocino objednával nejaké vianočné svetielka z Aliexpressu a všetko vydržalo

autor
10. feb 2024

@uriva ďakujem áno niečo takéto by som chcela kúpiť a ako to vlastne funguje myslím čo sa týka dobíjania alebo keď tomu skončí životnosť sa musia vyhodiť?

autor
10. feb 2024

@natall113 oni sa nejak dobíjajú alebo ako fungujú ?

uriva
10. feb 2024

My to mame prepojene na elektrinu,normalne na kabliky z kazdeho schoda do steny, kde sa to potom napaja do el.rozvodu. Aj da to zasvecuje normalne vypinacom na stene ako svetlo. Ale ked to dosvieti,tak po jednom schode vymeni cele, ma to tak spravene, ze zostane trcat zo steny akoby minizastrcka pre kazdy schod a tam napoji novy pasik a ide,rychlovka. Pri lepenych neviem.
A foto nizsie.

natall113
10. feb 2024

Máme to napojené na elektrické rozvody a normálne na vypínač, keď sa vybijú vymenia sa ako píše
@uriva

gvenduska
10. feb 2024

Mame led pásiky