Máte okrúhly jedálenský stôl?

4. nov 2023

Ideme kupovať stol a ja chcem veľmi okrúhly, ešte sme taký nemali a ani v žiadnej domacnosti kde som bola tak neviem posúdiť či sa za takým dobre sedí, či je tam dostatok priestoru a aj či celkovo nezaberá priestor.
Sme dvaja, neplanujem mat jedálenský stol pre celu familiu max nejaká návšteva keby príde tak max 4 stoličky chcem, určite nie viac ale možno mi vystačia aj dve lebo kuchyňu mám vcelku malú
Preto potrebujem radu či mi okrúhly stol neuberie veľa miesta ďakujem

enoula
4. nov 2023

Velky okrúhly stol s 2stolickami bude vyzerať cudne. A zaberie vela miestam.
Ved si nakresli na zem velkost stola co si si vybrala a uvidis..

miggy
4. nov 2023

Mám tento, je to síce len 80cm. Dvaja dospelý a jedno dieťa. 4 stoličky. Ja som spokojná🙂 úplne v kľude sa tam najeme

lossless
4. nov 2023

My mame okruhly, 2 dospeli a zatial 1 detska stolicka, tiez v malej kuchyni a velmi sa nam osvedcil pretoze nenarazame do rohov

domkakvet
4. nov 2023

Ja mam klasicky a som spokojna.

autor
4. nov 2023

@enoula nebude veď nebude neviem aký veľký, keď si aj pozerám rôzne fotky interiérov vidím často 2 stoličky dnes už niektorí myslia viac na to aby využili dobre priestor a mali čo potrebuju než kupovať stol pre celu veľkú rodinu keby náhodou niekto príde
Vizuálne sa mi to páči chcela som len skúsenosť či tým že je okrúhly neuberie aj opticky viac miesta alebo práve naopak

autor
4. nov 2023

@miggy ten som pozerala len mi prišiel taký labilny, nie je?

kkovacovak
4. nov 2023

Áno máme a mne sa to páči. Muž iný nechce ale naozaj závisí na tom koľko máte priestoru

evka_3
4. nov 2023

My máme veľmi sa mi páči dvaja dospelý jedno dieta

miggy
4. nov 2023

Vôbec nie je labilny

dusankomoj
4. nov 2023

Síce nemám okrúhly stôl(chcela som) ,ale ja by som vyberala na jednej nohe,aby bolo viacej miesta na nohy.

dusankomoj
4. nov 2023

Takéto niečo.

sima234
4. nov 2023

My sme doma u rodičov mali celý život, vlastne stále ešte mámw okruhly stôl. Neviem, aký rozmer, ale boli sme traja a v pohode. Aj ja by som chcela okrúhly, ale momentálne mi nevojde do kuchyne.

liusa82
4. nov 2023

my máme velký okruhly a hore so sklom.A okolo neho 4 stoličky.Ale skôr ako dekorácia.Ja tam ani nejem.Ale zase máme velkú obývačku prepojenú s kuchyňou takže miesta nezaberá.Záleží kolko priestoru je naň.Ved sú aj väčšie aj menšie ak ho tak velmi chceš