Ahojte chcela by som do obývačky na stenu drevene lamelové lišty ktoré sú teraz veľkým trendom a sú snáď všade 😃
Moja otázka pre tie ktoré ich máte, ako sa aplikujú? Pokial ste ich dávali dolu, nezostala stena znicena?
Tiež ma zaujíma či to opticky nezmenší priestor
Dosť ich zvažujem pretože mne sa každú chvíľu páči niečo iné je možné že si ich tam tak rok nechám a potom vymyslím niečo iné tak ma zaujímajú tieto veci ďakujem
Mali sme na chodbe. Tesila som sa ked sme ten moj nezmyselny napad zrusili
Mame v obývačke a som spokojna
Ahoj..mame v spalni..ale lamelovy panel..lahko sa s tym pracuje, lahko sa to cisti a nakolko su to panely, tak ani pri malovani nie je problem..lebo medzi tymi lamelamy sa nemaluje, nakolko su na paneloch a na stenu sa lepi samotny panel
@pixi35 chcem to do obývačky za tv taký rad neviem koľko ks to vychádza ale myslíme možno to iste
Takze sa to len nejak jednoducho lepi ?
Ano jednoducho lepi, alebo sa vopred navrta na stenu taka hlinikova lista a na to sa to natiahne...
Takto sa to vyzera..vidis? Su na ciernom paneli tie lamely..takze malovka okolo a prach nie su problem..aj medzi tymi lamelami sa to utiera velmi lahko a farbu na stene tym padom nepiskodis
Inak kupene v Merkury
@pixi35 super ďakujem, môžem sa ešte spýtať koľko to asi vyšlo resp toto čo vidím je trebárs jedna sada ? Nechcem na celu stenu možno len tak na štvrť čiže kolko pasikov ma jedna sada?
Na jednom paneli su tri lameli, plus to cierne ukoncovacie sme kupili zvlast..jeden panel stoji okolo 35eur v Merkury..my to mame v spalni na dvoch stranach dokopy 4 panely, vyslo to 140eur lamely+20eur doprava+16eur ukoncovacie cierne lamely(tie sme len normalne navrtali na okraj panela)=176euro..rozmerovo cca 40cm na jednej strane a takisto na druhej..jeden panel ma cca19cm a ukoncovacia lamela 4cm..
Ak myslis take tie drevene pasy, brali sme z woodea mame dva pady v obyvacke. Ja som nadsena