Máte filter na vodu?

21. feb 2023

Ahojte,máte niekto doma filtre na vodu? Myslím takú kde sú aj mineraly a odstraňuje to chlór, baktéria a všetko ostatné...viem ze sú také spoločnosti co to chodia montovať, len ma zaujíma ci ma niekto aj skúsenosti a ci je spokojný.Zvazujem ci dať a hlavne kvôli deťom a nakupovať furt plasty

alenamihal
21. feb 2023

My name Drezovu bateriu od KEO firmy..filter-BWT My AQUA Soft si menim kazdych 6-9mes...zalezi ako casto sa pouziva...ziadne umele flase nekupujem..

ropucha6
21. feb 2023

Ano, mame namontovane a nepouzivame 🙂) mne ta voda uz proste nechuti…takze pijem klasicku z vodovodu

zuzan286
21. feb 2023

Mame aquel 200,filtre sa menia každý rok,za mna najlepšia vec ,vodu z vodovodu nepijem, vôbec mi nechuti,veľké plus nezanáša kanvicu.

zavana
21. feb 2023

my to mame uz zapojene v chladnicke🙂 ta nam ju prefiltruje a vies si ju tam aj pekne nacapovat aj so zasobnikom na lad. takze som filter zvlast logicky neriesila.

autor
21. feb 2023

@zuzan286 obsahuje voda aj mineraly z tým filtrom? Uvažujem ci dať stojí to 500€ co je dosť...no už len kvôli deťom

autor
21. feb 2023

@alenamihal co to stoji? Lebo firma berie 500€ ale voda obsahuje aj minerály, a je zbavená všetkých nečistôt, tak neviem ci do toho ísť lebo je to dosť, no vraj po mesiaci v6dno aj výsledky a človek má aj viac energie

alenamihal
22. feb 2023

autor- Manzel to zapojil sam..bateriu sme kupili v Honbachu a filter taktiez..bateria stoji cca 150eur a filter 40eur...

zuzan286
22. feb 2023

Áno obsahuje, treba si to len naštudovať,a súhlasím je to dosť veľká investícia ale neľutujem🙂

hiro
22. feb 2023

Nuz dlhodobo pit filtrovanu vodu zbavenu vsetkeho vratane mineralov je cesta do hrobu - rednutie kosti, srdcove problemy, vysoky krvny tlak, travenie atd...
Takze jedina moznost ako z nej neochoriet je ak si date zan zariadenie ktore mineraly naspat do nej vlozi.

karolinaaaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anikaerd
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chestity
18. aug 2024

Ahojte damy, tiez uz dddlho riesim a hladam, ci kupit alebo nekúpiť filter na vodu (no tu sa ukazuje, ze ten, kt. prefiltruje aj hormóny, ktore vycikali dievcence užívajúce antiku stoji tak CCA 600E ☹ ), ale mne to stoji za to.
Co sa tyka minerálov, preposielam popis funkcii filtrov na vodu:
FILTRE NA VODU:
Tvrdosť vody, hrdzavá a zakalená voda alebo chlór vo vode robí problémy mnohým domácnostiam. Tvorbou vodného kameňa a ďalších usadenín, znižujú chuťovú kvalitu vody a zaťažujú domáce spotrebiče, ako sú práčky, umývačky riadu, kávovary... Filtre na vodu vám pomôžu odstrániť z vody všetky nežiadúce prvky. Zvoľte si kategóriu produktov podľa toho, ako potrebujete svoju vodu upraviť.

Najjednoduchší a najrýchlejší spôsob zaistenia chutnej a kvalitnej pitnej vody vám poskytnú filtračné kanvice.

TOTO JE ZAUJIMAVE:
Pre náročnejších zákazníkov ponúkame filtre fungujúce na princípe tzv. reverznej osmózy. Tieto filtre odstraňujú z vody až 95 % nežiadúcich látok. Naviac ju spätne mineralizujú v ideálnom pomere, množstve a pH pre ľudský organizmus. Majte kedykoľvek k dispozícii maximálne čistú vodu, s vynikajúcou chuťou, bez vodného kameňa a s pozitívnymi účinkami na vaše zdravie.”

Ja premyslam nad PHILIPS 800 GPD. Ak ma niektorá skusenosti, s radostou si vypočujem.
Prajem vsetkym zdravy zivot 🙂

karima512
20. aug 2024

ja mam konkretne Puriday BW9 od vitariana, montuje sa priamo na kohutik, na konvici vidim ze sa mi tak nebobi vodny kamen ako predtym

snowflakenel
20. aug 2024

Mame uv filtre lebo mame studnu- koli bakteriam

chestity
20. aug 2024

Dnes som objednala Philips 600 GPD, tak ked nezabudnem, dam vediet aka spokojnost nastala (a ci 😀).

chestity
1. sep 2024

Tak uspesne nainštalovaný. Sme s nim velmi spokojní. Uplny rozdiel vody. Ani kanvica sa uz tak nezanáša.