Ahojte,máte niekto doma filtre na vodu? Myslím takú kde sú aj mineraly a odstraňuje to chlór, baktéria a všetko ostatné...viem ze sú také spoločnosti co to chodia montovať, len ma zaujíma ci ma niekto aj skúsenosti a ci je spokojný.Zvazujem ci dať a hlavne kvôli deťom a nakupovať furt plasty
Ano, mame namontovane a nepouzivame 🙂) mne ta voda uz proste nechuti…takze pijem klasicku z vodovodu
Mame aquel 200,filtre sa menia každý rok,za mna najlepšia vec ,vodu z vodovodu nepijem, vôbec mi nechuti,veľké plus nezanáša kanvicu.
my to mame uz zapojene v chladnicke🙂 ta nam ju prefiltruje a vies si ju tam aj pekne nacapovat aj so zasobnikom na lad. takze som filter zvlast logicky neriesila.
@zuzan286 obsahuje voda aj mineraly z tým filtrom? Uvažujem ci dať stojí to 500€ co je dosť...no už len kvôli deťom
@alenamihal co to stoji? Lebo firma berie 500€ ale voda obsahuje aj minerály, a je zbavená všetkých nečistôt, tak neviem ci do toho ísť lebo je to dosť, no vraj po mesiaci v6dno aj výsledky a človek má aj viac energie
autor- Manzel to zapojil sam..bateriu sme kupili v Honbachu a filter taktiez..bateria stoji cca 150eur a filter 40eur...
Áno obsahuje, treba si to len naštudovať,a súhlasím je to dosť veľká investícia ale neľutujem🙂
Nuz dlhodobo pit filtrovanu vodu zbavenu vsetkeho vratane mineralov je cesta do hrobu - rednutie kosti, srdcove problemy, vysoky krvny tlak, travenie atd...
Takze jedina moznost ako z nej neochoriet je ak si date zan zariadenie ktore mineraly naspat do nej vlozi.
Ahojte damy, tiez uz dddlho riesim a hladam, ci kupit alebo nekúpiť filter na vodu (no tu sa ukazuje, ze ten, kt. prefiltruje aj hormóny, ktore vycikali dievcence užívajúce antiku stoji tak CCA 600E ☹ ), ale mne to stoji za to.
Co sa tyka minerálov, preposielam popis funkcii filtrov na vodu:
FILTRE NA VODU:
Tvrdosť vody, hrdzavá a zakalená voda alebo chlór vo vode robí problémy mnohým domácnostiam. Tvorbou vodného kameňa a ďalších usadenín, znižujú chuťovú kvalitu vody a zaťažujú domáce spotrebiče, ako sú práčky, umývačky riadu, kávovary... Filtre na vodu vám pomôžu odstrániť z vody všetky nežiadúce prvky. Zvoľte si kategóriu produktov podľa toho, ako potrebujete svoju vodu upraviť.
Najjednoduchší a najrýchlejší spôsob zaistenia chutnej a kvalitnej pitnej vody vám poskytnú filtračné kanvice.
TOTO JE ZAUJIMAVE:
Pre náročnejších zákazníkov ponúkame filtre fungujúce na princípe tzv. reverznej osmózy. Tieto filtre odstraňujú z vody až 95 % nežiadúcich látok. Naviac ju spätne mineralizujú v ideálnom pomere, množstve a pH pre ľudský organizmus. Majte kedykoľvek k dispozícii maximálne čistú vodu, s vynikajúcou chuťou, bez vodného kameňa a s pozitívnymi účinkami na vaše zdravie.”
Ja premyslam nad PHILIPS 800 GPD. Ak ma niektorá skusenosti, s radostou si vypočujem.
Prajem vsetkym zdravy zivot 🙂
ja mam konkretne Puriday BW9 od vitariana, montuje sa priamo na kohutik, na konvici vidim ze sa mi tak nebobi vodny kamen ako predtym
Mame uv filtre lebo mame studnu- koli bakteriam
Dnes som objednala Philips 600 GPD, tak ked nezabudnem, dam vediet aka spokojnost nastala (a ci 😀).
Tak uspesne nainštalovaný. Sme s nim velmi spokojní. Uplny rozdiel vody. Ani kanvica sa uz tak nezanáša.
My name Drezovu bateriu od KEO firmy..filter-BWT My AQUA Soft si menim kazdych 6-9mes...zalezi ako casto sa pouziva...ziadne umele flase nekupujem..