Máte doma vecí, ktoré prinášajú šťastie?

nikaszan
15. aug 2024

Máte doma nejaké veci ako napríklad slona ktorý prináša šťastie??Kde umiestniť najvhodnejšie?

martinmmartin
15. aug 2024

Uz to ze mas vobec domov je stastie a mas naskok pred milionmy ludi

emka530
15. aug 2024

@nikaszan ano mám...kríž na ktorom sme s mužom prisahali 😉

januska12323
15. aug 2024

Neverím, že nejaká umelá vec mi prinesie šťastie. Raz som mala kamienok podľa znamenia doma, zobrala som ho na skúšku a tam sa mi šťastne stratil 😁

la_dolce_vita
15. aug 2024

Som anjelova 🙂.. dvoch velkych mam v obyvacke a zvysok je v kniznici v hostovskej, aby to nebola taka gycova zbierka na ociach 🙂

terezka1947
15. aug 2024

Nemyslím,že veci prinášajú šťastie😊

maranco
15. aug 2024

Žiadna vec vyrobená človekom nemá takú moc aby priniesla šťastie. Väčšinou je to len biznis, sériová vec vyrobená v továrni a predražená.

danica2711
15. aug 2024

mám slonov, s chobotom nahor vraj prinášajú šťastie, mám ich dosť, ale nie pre tú poveru, proste mám rada slony (nesmú to ale byť tie gýčové ružové a čojaviemaké pozlátené figúrky, musí to mať estetickú hodnotu)

diewcatqoo
15. aug 2024

Mame nejake vzacne posvatne drevene slony, ktore muzovi poslali kolegovia z Indie a vraj by mali nosit stastie. Neverime ale na taketo veci. No slony mame vystavene na kniznici, lebo sa tam hodia.

rozculena
15. aug 2024

nie

kaktusik007
20. aug 2024

mam pri sebe veci, ktore mi pripominaju stastne chvile v mojom zivote - ci uz su to knihy, drahy porcelanovy servis, fotky najblizsich, kvety.... Celorocne pijem kavu z vianocnej salky, a tesim sa, ze som si mohla dovolit si ju kupit, mam tu kopie obrazov - slnecnice a hviezdnu noc 1888 od vangogha ktore som si doniesla z pariza a londyna a ano - to ma robi stastnou. Ze mam zdrave deti, mam kde byvat a mohla som vobec do toho Pariza a Londyna minuly rok s nimi ist.