Máte doma práčku so sušičkou? Ste spokojní?

leyla6
7. mar 2020

Ahojte... Nemáte náhodov niekto skúsenosti s prackou spojenu so sušičkou PLNENÉ Z Hora? Nasla som asi 3 druhý neviem však ktorá je aká lebo recenzií je veľmi málo.. Preto by som prijala váš názor plus názov práčky. Ďakujem

ericka_123
7. mar 2020

Skúsenosť nemám, ale prečo chceš 2v1? Ja som počula, že sú viac poruchové a navyše nevýhoda je, že ak máš tieto spotrebiče zvlášť tak sa ti jedna várka perie a medzitým druhá sa už suší, zatiaľ čo v jednom spotrebiči musíš čakať pokiaľ vyperie a vysuší, čiže strácaš kopu času. Ja mám zvlášť a som veeeeeeľmi spokojná.

vikusjk
7. mar 2020

Tiez by ma zaujimal nazor niekoho, kto ma s tym skusenost, lebo ja som pocula, ze tie susicky co su v 1 s prackou nie su take dobre, ze to nesusi atd. Ale to je viete ako, jedna baba povedala... Ja som si do uzkej panelakovej kupelne kupila teraz tiez z predu plnenu slim pracku a na to slim susiclu. Zvykam na plnenie z predu, ale inak susicka je fajn vec ;)

nikadomi
7. mar 2020

Ja mám 2v1 a som veeeeeľmi spokojná ☺️ Používam vyše 5rokov a všetko v poriadku. Dám špinavé a vyberám vypraté a suché bez akýchkoľvek ďalších “zásahov” a ukladám rovno di skríň. Ale mám plnenú zboku, s ponenou zhora veru skúsenosť nemám, ale ak by som mala miesto len na takéto riešenie, šla by som do toho. 😉

leyla6
autor
7. mar 2020

@ericka_123 pretože nemám nanu miesto zmesti sa mi len úzka.

stanka28
7. mar 2020

@leyla6
my sme si teraz kúpili Whirlpool 2 v 1, pretože tiež sme nemali miesto, a oproti tomu, že som mala len práčku, je to super vec.
Je tam program vyperie a ususi.

mravvcek
7. mar 2020

Ja ju mam,samsubg a hroza. Pradlo na programe skrina je vlhke,ani nahodou ho nemozem skladat,ale vesat po susiakoch ☹ a dalsia vec,moch,ktory z veci susicka odstrani sa zachytava za gumou na bubne a vsade vo vnutri,aj ked vyumyvam pracku po suseni vzdy dalsia varka,ktora sa perie ma na sebe zbytky mochu. Takze za mna urcite nie.

nikadomi
7. mar 2020

Inak, veľmi záleží od značky. Ja mám AEG, suseda si ju tiež kůpila a je nesmierne spokojná. Kedysi som mala chladničku Samsung a sestra má práčku Samsung a teda tam o spokojnosti reč nemôže byť. Samsung a biela technika nikdy viac. Čiernu Samsung robiť vie, ale spotrebiče veru nie.

lentilkaxxx
7. mar 2020

Tiež som riešila 2v1, potom som už od toho upustila. Niet nad 1+1. Ale v každej predajni mi povedali, že ak by som do toho nutne kvôli priestoru chcela ísť, tak NIKDY zhora plnenú. Výslednou kvalitou vysušeného prádla sa nebude rovnať spredu plnenej. Navyše všetky sú v energeticky nevýhodnej triede.

majamat
8. mar 2020

ja mam pracsku so susickou Bosh 3r zboku plnenu ( zvrchu nemam skusenosti ) a teda susi vynikajuco ak niekomu dobre nesusi, tak moze niekde robit chybu. ide o to, ze ak je pracka ( ako u mna ) na 8kg, tak susicka je uz len na 4-5kg ( nepamatam si presne. cize netreba ju doplna nabuchat pradlom.
ja so, koli miestu nemohla kupit 2 a tiez sa mi nepaci a aj koli miestu som ich nechcela davat na seba. v dnesnej dobe ta technika dlho nevydrzi, cize po par rokoch sa bude mozno musiet pracka menit. a to by sa mohlo stat,a j keby som to mala oddelene. mozno o nieco neskor, ale potom by som musela menit 2 spotrebice. takto menim jeden. predchadzajuca pracka bez susicky nam vydrzala tusim 7r a nebol problem v tom, ze by nefungovala,a le ona bola zospodu total hrdzava, elbo niekde tiekla.
a ozaj, cez leto pradlo susim na balkone, len vzime v susicke.

maxxim
8. mar 2020

@leyla6 ahoj, my sme si kupili cca pred pol rokom lg prácku na 10kg a na nej je sušička tiez lg... medzi nimi je aj taky výsuvný suflík na skladanie veci, ktore vyberas zo susicky. Ja sa tejto techniky ,, bojím" 😄tak z tím nemanipulujem...presna znacka je pre prácku LG true steam( 10kg,
Susicka LG dual inverter
Plnenie z predu.

katcok
18. jan 2022

kúpila som si práčku so sušičkou SAMSUNG a tiež môžem zopakovať , čo tu už bolo napísané NIKDY VIAC, keď suší nehorázne smrdí po gume a prádlo tak isto, že sa mi obracia žalúdok ... určite za mňa SAMSUNG nie je to jedna katastrofa, škoda peňazí a v servise sa ešte tvária, že je to v poriadku...

xckaret
18. jan 2022

@leyla6 a ja sa vas zaroven opytam, aka je spotreba el. Energie pri suseni pradla. Napr., ked program ide 2 hod susim osusky, uteraky.
Viete mi to priblizne vyratat? Dakujem