Kde vrámci svk ste kupovali manželskú postel? Niečo kvalitnejšie, čalúnené, bez úložného priestoru, výška cca 50 cm, s matracom?
Fines, blanar 👌 kvalitka
@domiklik robím v nábytku a máme dodávateľov aj Blanář aj Fines...minimálne reklamácií, ak vôbec. Určite odporúčam 👌
@domiklik v nabytok Merasicky
Vyskusaj pozriet u Kondelu, boxspringove postele, to je take spanicko, ze dovidenia, aj su tie postele vysoke, kvalitny matrac, cize aj sa dobre vyspis a lahko sa lahina a vstava, to proste bolo to co sme potrebovali 🙂
Dnes sa priklanam k tomu, ze boxspringovy typ postele, su vysoke a teda my taku mame uz nejaky ten piatok a to je radost rano z nej vstavat. Nebudime sa polamani, pokrceni 😀
@penelope11 čo to znamená pre teba, že vysoké? aká je výška postele ak by ti nevadilo keby si mi to odmerala? pretože pri mojom mužovi v tomto smere musím argumentovať s číslami, aby sme vôbec k nejakému záveru došli 😀
My mame Fines, a pri sexe vrzga. Muz ju ma chut polamat😀😀😀
@dzupi898 65cm je vyska vlastne po matrac, tak ako si liham 🙂 Co je pre mna uplne fajn. No toto co pises to chapem, to proste aj u nas je tak, ked chcem nieco aby sme vybrali, tak treba mi kopu argumentov, ale keby som sa nepytala a kupila, tak nepovie ani pol slova 😀
@domiklik na mieru postele Liptov. Neskutocne nieco. Mame vysoku postel aj krasne vysoke calunene celo. Matrace sme davali Segum.
Postele Liptov Uzasni ludia, pristup, vsetko dohodli vybavili doniesli nomontovali, cenovo skvele
@derdia toto je presne to, ze aj cena zvykne byt krasna, my ked sme vyberali, tak sme dlhsie hladali aby sme nasli taku postel aby nam aj sedela, ale aby bola aj cenovo pre nas prijatelna. Lebo za niektore ozaj chceli take peniaze, ze sa mi az panenky pretacali 😀
@penelope11 tak kazdy si musi zvazit kolko chce dat, my sme kupovali nabytok naraz, cize sme dobre rozmyslali do coho kolko dame. Ale teda spi sa mi dobre na posteli, co mame, keby sa mi nespalo, tak asi by hned isla.
@denda007 aj my sme taku mali kedysi, vraj pomoze spoje naolejovat, ale vobec to nepomohlo, az vymena postele pomohla 😀
Javorina
@bambulka814 len tí tiež majú pekné ceny, čo sme jedného času pozerali a to je často zádrheľ, to aj pre nás bol, keď sme kupovali, lebo sme chceli proste dobrý pomer ceny a kvality.
@simdob jasné, chápem, ale je to kvalitka na desiatky rokov. Inak, mávajú v každom mesiaci zľavu na niečo, v apríli sme využili na posteľ a teraz v auguste na stôl. Asi 10 percent.
@simdob a ešte pozor, aj poľské, relatívne lacné šli hore, bola som omkrnut a ostala som v šoku dosť. Inak, na chalupu sme si kúpili IKEA posteľ a sme spokojní. To je skvely pomer cena/kvalita.
@bambulka814 tak môže byť, ale my napríklad našu sme normálne v obchode s nábytkom kupovali, že nič na mieru alebo tak, za dobrú cenu a máme ju už nejaký čas a nemám jej čo vytknúť. Ale dobré je pozrieť takéto veci osobne, čo chcem kúpiť, čo stojí za tie peniaze a tak.
@simdob asi radšej IKEA ako JYSK a spol. Takú sme už vyhodili a nikdy viac. Nie manželská, pre deti vysuvacia.
@bambulka814 my od Kondelu máme a problémy s ňou som nemala a ani nemáme, je pevná, dobrá, vyššia, dobre sa z nej vstáva 🙂
Dobré je vidieť naživo, vyskúšať si. Ale tak každému nám sedí niečo iné, je to normálna vec.
@penelope11 to je super výška, to sa ani nečudujem, že sa ti dobre ide ľahnúť, to je vhodné aj pre starších ľudí takáto výška, pohodlné 😉
@dzupi898 by si sa cudovala kolko ludi v dnesnej dobe aj mladych ma problemy s chrbticou, so vstavanim, sadanim a tak podobne, takze toto je podla mna dobre spanie pre kazdeho bez ohladu na vek. Najma tie matrace su na takychto posteliach kvalitne, vela znesu.
@penelope11 to je fakt, my ked sme kupovali, tak sme pozerali aj na to, ze aky ten matrac je na posteli, mame stredne tvrdy a ten je idealny pre ludi tak do 120kg, co som si pozerala, zistovala. Takze to je pre nas s muzom v pohodicke. Len tiez dlho sme sa k zmene postele odhodlavali, dnes viem, ze sme tak mali urobit uz davno 😀
@bambuslienka Ahoj, po roku ake mate skustenosti s posteleliptov? Nezacala vrzgat? Aky model ste zobrali, prosim?
@domiklik my sme kupili v Sconte, calunenu, polohovatelny rost, sice s uloznym priestorom, ale urcite maju aj bez. Vyrobca Blanar.