Žienky mám dilemu s posteľou. Kúpiť takú, kde si vyberiem matrace alebo už so zabudovanými vyklápacími matracmi?Ja som dlhé roky mala vyklápacie a musím povedať, že sa na nich spalo úžasne a pod nimi bol úložný priestor. Tvrdé matrace moja chrbtica môže. Mám. vybratú priebežne z Möbelixu, ma niekto, ste spokojné?
Ved vyklapacie mozu byt tiez, my mame tak, vyklapacie rosty
Rozhodne vkladane matrace, mas moznost vybrat si matrac podla svojich potrieb, aj kazdy iny, vymenit ich. Mas postele s vyklopnymi rostami a vkladanymi matracmi
Skus sa este pozriet na posteleliptov.sk vyrabaju postele na mieru, matrac si mozes vybrat aky chces, alebo kupit bez matraca a matrace kupit inde
Mali sme taký typ postele ako na obrázku, ale potom sme menili a dali sme si vyrobiť u stolára na mieru, kde máme vyklopné rošty a samostatné matrace. Už by som nechcela takú posteľ ako je na obrázku.
@ovaaa máme posteľ so zabudovanými matracmi a na tom máme topper
Ďakujem žienky za odpovede. Tie čo majú šedú posteľ akou farbou máte zladené zvyšok, biela je samozrejmá. Uvažujem o tapete na stranu, kde je čelo., podlahu mám buk ale chcem ju vymeniť, skrina biela vstavaná so zrkadlom.Poprosím fotky vašich spálni prípadne nápad akú tapetu, podlahu. Ďakujem
@ovaaa mame biele steny, tmavohnedý nábytok a dolaďujem farebne obliečkami - tyrkysová alebo petrolejová asi najčastejšie, potom máme ešte béžové, fialové a bledozelené. Podlahu máme svetlý buk.
Ja by som si kupila s matracmi osobitne, casom ich mozete vymenit za nove.