Manželská posteľ - dilema

ovaaa
31. júl 2024

Žienky mám dilemu s posteľou. Kúpiť takú, kde si vyberiem matrace alebo už so zabudovanými vyklápacími matracmi?Ja som dlhé roky mala vyklápacie a musím povedať, že sa na nich spalo úžasne a pod nimi bol úložný priestor. Tvrdé matrace moja chrbtica môže. Mám. vybratú priebežne z Möbelixu, ma niekto, ste spokojné?

venom19
31. júl 2024

Ja by som si kupila s matracmi osobitne, casom ich mozete vymenit za nove.

venom19
31. júl 2024

Ved vyklapacie mozu byt tiez, my mame tak, vyklapacie rosty

viestta
31. júl 2024

Rozhodne vkladane matrace, mas moznost vybrat si matrac podla svojich potrieb, aj kazdy iny, vymenit ich. Mas postele s vyklopnymi rostami a vkladanymi matracmi
Skus sa este pozriet na posteleliptov.sk vyrabaju postele na mieru, matrac si mozes vybrat aky chces, alebo kupit bez matraca a matrace kupit inde

sima234
31. júl 2024

Mali sme taký typ postele ako na obrázku, ale potom sme menili a dali sme si vyrobiť u stolára na mieru, kde máme vyklopné rošty a samostatné matrace. Už by som nechcela takú posteľ ako je na obrázku.

kaajuiaatko
31. júl 2024

@ovaaa máme posteľ so zabudovanými matracmi a na tom máme topper

ovaaa
autor
1. aug 2024

Ďakujem žienky za odpovede. Tie čo majú šedú posteľ akou farbou máte zladené zvyšok, biela je samozrejmá. Uvažujem o tapete na stranu, kde je čelo., podlahu mám buk ale chcem ju vymeniť, skrina biela vstavaná so zrkadlom.Poprosím fotky vašich spálni prípadne nápad akú tapetu, podlahu. Ďakujem

kaajuiaatko
1. aug 2024

@ovaaa mame biele steny, tmavohnedý nábytok a dolaďujem farebne obliečkami - tyrkysová alebo petrolejová asi najčastejšie, potom máme ešte béžové, fialové a bledozelené. Podlahu máme svetlý buk.

viestta
1. aug 2024

@ovaaa k bielej a sedej mozes dat hocijaku farbu