Dať voľne stojacu chladničku pripojenu ku kuchynskej linke alebo zabudovanú v skrinkách? Ide mi to že zabudované sa mi zdajú menšie a to sa mi nepáči. Aky máte na toto nazor?
Tiež mám voľno stojacu . Vôbec ma to neruší . Mám samostatnú 160 cm chladničku bez mraziska ,keďže mraziak mám zvlast v garáži .
ahoj, mne sa to paci zabudovane, v kuchyni mam ale iba malu chladnicku zabudnovanu. a v spajzi velku klasicku stojacu. mozno je trochu nevyhoda, ze ked si kupis inu chladnicku, nemusi presne sediet do skrinkya toho sa potom trochu obavam, lebo ked stolar robil kuchynu, vypytal si vykresy zo vsetkych zabudovanych spotrebicov, ze aby to sedelo presne. ale to sa potom moze stat aj s rurou alebo mikrovlnkou atd.
Keď budem robiť novú kuchyňu, urcite voľné chladničku a umývačku. Rúru a varnú dosku vstavané.
mam zabudovanu, a nie je vobec mala
Riesime akurat kuchynu, ideme davat zabudovanu, je to ovela krajsie, take cistejsie. Ano pravda je, ze su mensie, nam to nevadi, aj tak bude dostatocna.
Určite zabudovanú. Menila som kuchyňa 2x a zabudovaná chladnička je lepšia. Už len tá údržba je 100x ľahšia ako samostatne stojaca.
@vierka987 v com je udrzba lahsia? My sme davali samostatne stojacu presne kvoli tomu, ze linka vydrzi asi dlhsie ako chladnicka. Pripadna vymena bude potom limitovana rozmerom skrinky. A teda raz za cas chladnicku vytiahneme, povysavam pod nou a vycistime vzadu odparovac. Neviem ako to riesis pri zabudovanej
Neviem prečo tento admin predpokladá, že len párik sa zmôže na chladničku, kupujem si ju sama 🤦 a uráža ma to.
dala som zabudovanu, ale len chladnicku aby bola dost velka bez mraziaku, a mraziak
som dala zvlast este pod kuchynsku dosku
My sme mali v prenajme zabudovanú a za mna nikdy viac… mala chladnička a nepáčia sa mi kuchyne, kde je všetko schované a človek nevie či je v šatníku alebo v kuchyni 😀 teraz mame parádnu veľkú voľne stojacu od Bosch, ktorá nemusí byt umiestnená ďalej od steny ale da sa pekne vsunúť medzi skrinky. Za mňa top a nikdy by som nemenila. Teraz sú tie chladničky pekne vyzorovo a aj farebne sa dajú zladiť ku kuchynskej linke
@brrunetkaa mohla by som poprosiť foto do správy? Lebo akurat riesim ako postavit chladnicku k linke, dakujem
Preferujem chladnicku osobitne, kvoli velkosti, ale aj preto, ze obvykle vydrzi chladnicka menej ako kuchynska linka a pri osobitne stojacej je vymena jednoduchsia.