Mám si nechať starú práčku bez sušičky, alebo kúpiť novú širšiu so sušičkou?

8. feb 2021

Potrebujem radu, medzi stenou a sklenenym sprchovym kutom máme 61cm. Práčka so susickou maju najmenej šírku 59,5cm. Neviem si celkom predstaviť ako to bude fungovat v praxi, zatial máme len klasicku tenkú práčku, ta ked žmyka tak sa trochu pohybuje, neskace ani sa nepohne z miesta ale proste hýbe sa, poznate to. Ale pri tej širokej ked medzi sprchacom a práčkou zostane 1cm nic tam nestrcim keby som to potrebovala utriet od prachu alebo ked sa tam naprska z vrchu z kútu pri sprchovani voda. Neviem co mam robit, ci si nechať starú práčku bez susicky alebo to risknut a kúpiť tu širšiu. Máme 2 male deti a sušit pradlo v byte bez susicky je o drzku.

ninusa221
8. feb 2021

My mame vsetko zvlášť lebo ak sa ti pokazí jedno alebo druhe tak je to nahovno... mame to tak že dole mame práčku a hore na nej sušičku

autor
8. feb 2021

@ninusa221 ano, tak to chceme aj my, zvlášť. Asi som sa zle vyjadrila. Len teda riešime, ze to tam bude totálne napratane vedla skleneneho kúta. Lebo ked to uz kúpime a zacneme používať a potom zistime ze to tam nie je dobré čo s tým potom, nie sú to lacné veci.