Ahojte, budem sa sťahovať do malého bytu, ktorý má fakt mini kúpeľňu. Je tam sprchový kút, umývadlo a ledva sa tam zmestí najužšia práčka... Máte takú mini kúpeľňu niekto? Vôbec neviem, kde mám dať kôš na špinavé prádlo, kde máte vy? Alebo ako to máte celkovo zariadené keď sa tam nič nezmestí?
KÔŠ NA prádlo máme v spálni. V kúpeľni je len práčka, sprcháč a umývadlo
Keď som bola malá, mali sme takú kúpeľnu. Kôš na prádlo sme mali na chodbe, oproti dverám do kúpeľne.
@abcabcada
@nina004
@h2 baby uacse toto mám unikát, ja som zvedavá ako tam narvem práčku, keďže priestor je tam vraj presnev40 cm na ňu. Sú také úzke zvrchu plnené, ale aj 1 cm navyse by bol problém...tiež som rozmýšľala, či by som ju dala do chodby alebo kde. To je 3 izbový byt 57 M2, takže veľkom krtinec. Radšej mohol byť 2 izbový a väčšia kúpeľňa a kuchyňa... No čo už ..
@abcabcada a vy čo máte v tej kúpeľni? Ja neviem ani kde dám kozmetiku, čo tiež sa budem odlicovat na chodbe či ako🤣🤣🤣
Autorka a ked riesis take problemy, tak si nemozes vybrat iny byt? Akoze mam na mysli, ci si si ho na prestahovanie vybrala sama, napr. podnajom alebo tak.
Kozmetiku napr. do zrkadlovej skrinkz nad umyvadlo. Pracky su 40 cm aj zhora plnene, aj z predu. Ja mam teraz z predu, lebo mam na nej este susicku, predtym som mala zhora plnenu.
Moji rodicia aktualne prechodne maju. Kos je na chodbe.
Je z dreva. V tvare mriezky. Vyzera ako kus nabytku. Je podlhovasty, nizsi, navrchu mama priviazala polstrovanie. Takze sa nan da sadnut pri obuvani. Vyzera v podstate ako mensia lavica. Navsteva si netipne, ze je to kos na pradlo.
Nieco v tomto style:
Kôš máme v spálni 18 r.syn má svoj v izbe za dverami..Máme tie prutené oválne.Ja som nikdy nemala v kúpeľni ani veľkej a mne to nedáva zmyel
@vikusjk to vážne si 40 cm plnené spredu? Aj taká úzka sušička je? Prosím ta, to máš akú značku? By dom to pozrela. Ja som ten byt kúpila🤣🤣🤣 ale teraz rozmýšľam, ako sa tam zmestim...nejako mi to vtedy nedošlo, ale zas aj cena bola dobrá, pár M2 väčšie boli aj o 10 tisíc drahšie... Sme len dvaja...
Ja som mala takú úzku práčku plnenú spredu, keď sme bývali v malom bytíku a potom slúžila ešte roky na dome. Indesit to bola. A kôš na prádlo v spálni.
@oblecenieavecicky wau baby tak ja vo som pozerala práčky podľa rozmerov tak dom našla iba tie zvrchu plnené. Zboku by bola lepšia ešte aj by sa na ňu dala sušička lebo tu neviem či budem mať v chodbe či kde?🤣🤣🤣
Na prvom byte som mala takú mini kúpeľnu, len vaňa a umývadlo,plus jedna polička tam bola,práčka bola v kuchyni,kôš na prádlo som nemala vôbec, rovno do práčky som dávala veci na pranie.
Ako ulozne priestory (uzatvaratelne plytke, cca 30cm "hlboke" uzatvaratelne skrinky) by sa dal vyuzit priestor pod plafonom, pokial tam dociahnes aspon ciastocne.
No musím to vymyslieť, keď som ho bola pozerať,sa mi to nezdalo až také krpate
Pozri pracku Candy CO4 1265TXE/1-S. Hlbku ma 40. Maju ju v Nay.
@zuzanaete ďakujem moc, idem pozrieť, lebo ja som nič nenašla🤦
@zuzanaete ale to je šírka 60 cm... Či šírka je odpredu dozadu? Myslim od displeja po zadku časť?
Ja som nedavno hladala a toto bola najmensia, co som nasla. Ostatne mali 3-4 cm navyse, co uz nevyhovovalo. Osobnu skusenost nemam, lebo ja na nej neperiem.
My nemáme až takú malú kúpeľňu, no predošlí majitelia zjavne chceli veľkú vaňu, tak mame veľkú rohovú vanu, no ostatný priestor maličký. Vedľa vane je len menšie umývadlo a slimka práčka. Prádlo dávam do koša pod umývadlo, no chcem kúpiť skrinku takéhoto typu a dat ju do spálne.
https://www.houseland.sk/koupelnova-skrinka-nel...
Máme tiež mini kúpeľňu, len sprchový kút a umývadlo. Dve rúry kúrenia. Vedľa je WC a vedľa steny do WC máme pračku, v stene urobil manžel otvor na hadice, aby sa dala pripojiť voda a odtok z pračky. Kôš je oproti v rohu.
@zuzanaete aha, ďakujem aj tak. Tam je priestor na šírku presne 40 cm... Tak asi budem musieť mať zhora plnenu
@mima172 no to je dobre elegantné riešenie. Musím to všetko zmerať a hľadať.alevtoyo je pekne dakt
@madla60 no tu sa to z wc nedá, jedine sa dá vybrať z chodby s to by bolo hneď pri vchodových dverách...potom by sa zmestil do kúpeľne kôš🤣🤣🤣asi musím mať na chodbe kôš alebo práčku...🤦🤦🤣
My sme kos na pradlo nemali nikdy v mupelni. Teraz mame jeden v satniku a jeden v detskej izbe.
Mama ma paracku pod doskou na umyvadlo, umyvadlo je vyssie ale vcelku je to v pohode. My nemame kos na pradlo v kupelni ale vo vstavanej skrini na chodbe
@milanemila
@viestta tiež som rozmýšľala dať ho do skrine na chodbe
Ďakujem. 😉
Este ti poradim, ze ak mas malicku kupelnu nedavaj susicku na pracku aj keby si nasla rozmer, kt pasuje, lebo to bude extremne stiesnujuci pocit. Susicku mozes dat hocikam, nepotrebuje zapojenie do odpadu.
Susicku mam zn. Candy, ina zial taka uzka nebola. A pracku mam Bosch. Oni maju sirku asi tych 60 (odhadujem) ale hlbku maju 40. Premerala som teraz, tak ja mam od zarubne po stenu rovnych 50 cm na tej strane, kde mam spotrebice. Ale kupelka tiez malinka, asi tak 160x160 cm
@milanemila no ani som nenašla takú úzku. Ale sušička nesuri, to kľudne aj o pol roka... Alebo o rok...
My máme tak malú kúpeľňu, že práčka je v kuchyni 😂 Kôš máme v spálni, aj tak sa tam vždy zobliekneme