Má aj sušička vzadu poistky?

Dnes o 06:42

Ahojte, mám novú sušičku, ešte som ju nepoužila. Návod neprisiel k nej, neviete či má aj sušička vzadu také poistky ktoré treba odstrániť ako mávajú práčky?

madeincssr
Dnes o 06:44

Vzadu nie, skor vnutri (tam kde sa umyva) moze byt nejako zaistena rotujuca ostrekova "rampa" a kose proti pohybu.

autor
Dnes o 06:52

@madeincssr vnútri v bubne myslíš? Tam bolo také niečo, taká pekná na dvoch miestach, to som len vytiahla... A prosím ťa, keďže ju nebudem mať v kúpeľni, myslíš, že môže byť sušička postavená na koberci? Či je to problém? Nechcem ju mať len tak na plávajúcej podlahe... Neviem ako silno to krúti, aby mi nepoškodili podlahu...

nikiki29
Dnes o 06:55

@madeincssr myslíš umývačku riadu. Ona sušičku 🤷🏻‍♀️

nikiki29
Dnes o 06:56

Krúti to pomaly, netrasie, môžeš ju mať kde chceš. Naša mala aj poistky myslím. Veď skús či sa bubon krúti.

autor
Dnes o 06:56

@nikiki29 áno sušičku... Teraz čítam návod .. ona sa dá pripojiť na odpad alebo bude vodu zbierať do zásobníka... To robí nejako automaticky, že ak nie je pripojená na odpad, bude vodu dávať do zásobníka či to treba nejako nastaviť .. nieže mi bude vytekať voda z hadice

autor
Dnes o 06:57

@nikiki29 to by sa bubon nedeľu vôbec krútiť? Skúsim...

nikiki29
Dnes o 06:58

My máme LG a automaticky zbiera vodu do zásobníka.

autor
Dnes o 07:00

@nikiki29 ďakujem. Normálne som z toho dostala strach keď to čítam... Je počas sušenia veľmi horúca?

madeincssr
Dnes o 07:02

Jezisi, prepacte, ja som si to pomylil s umyvackou riadu.

autor
Dnes o 07:03

@madeincssr v pohode 😉

nikiki29
Dnes o 07:05

Podľa mňa je sušička jeden z najbezpečnejších spotrebičov 😁 nie je čoho sa báť. Proste zapni a suš 👌🏻

autor
Dnes o 07:08

Stiahla som si návod a nevidím tam nič o poistkach...tak že by to bolo len zapnúť do zástrčky a môžem susiť?

autor
Dnes o 07:09

@nikiki29 😃 no to dúfam... Toľko varovaní v návode, že som za zľakla...

autor
Dnes o 07:10

@nikiki29 a myslíš že by vadilo keby bola na nejakom koberčeku?

autor
Dnes o 07:11

@nikiki29 a ešte otázka ..práčku mám na 7 kg, sušička je na 8 kg. Môžem komplet celú práčku prehodiť naraz do sušičky? Teda jasné, že ak sú odevy vhodné, ale myslím skôr z hľadiska tých kg...

ktobytobolpovedal
Dnes o 07:15

My mame novu bosh, poistky neboli. Len som zapojila do zastrcky. A ano, ked nie je napojena na odpad, automaticky zbiera do zasobnika.
Co sa tyka vahy, tak ja mam v navode (taktiez mi to pise na displeji), ze kolko kg pradla pri jednotlivych programoch mozem naraz susit. Samozrejme, ze to nevazim, ale odhadom…. Vacsinou presuvam celu pracku len do susicky. Ale teda je na 8kg a pri niektorych programoch mi pise, ze mozem susit naraz len povedzme 3kg, 3,5kg a tak ☺️

autor
Dnes o 07:16

Lebo z tohto som jelen..plnú 8 kg môžem dať len pri bavlne a bielom? A keď chcem denný program 45 alebo 59 minút, tak tam môžem dať len 2 kg?

autor
Dnes o 07:17

@ktobytobolpovedal no presne to som teraz odfotila... Ja som myslela že môžem presunúť celú sušičku... Napr ten denný perfect 59 minút píše že len 3,5 kg??? To fakt takto audite? To potom musím sušiť na viac varok

autor
Dnes o 07:17

*susite

autor
Dnes o 07:18

@ktobytobolpovedal na akom programe Ďuriš, aby si prehodila celú práčku do sušičky?

ktobytobolpovedal
Dnes o 07:20

Ja presuvam celu pracku normalne. Ale nemyslim si, ze davam prat celych 6kg… ja aj pracku naplnan do polovice zhruba.
Ja mam program mix, ten pouzivam najcastejsie a tam je tusim ze 3 alebo 3,5 kg. Pracku presuvam celu.

autor
Dnes o 07:22

@ktobytobolpovedal ďakujem...uvidím či aj ja mam mix, toto je asi taký všeobecný návod pre Candy značku, čo dom stiahla. Tiež zas nemám úplne barvatu práčku a dušička má kapacitu o 1 kg väčšiu, takže dúfam ze to bude v pohode

januska12323
Dnes o 08:13

Prehoď celú práčku naraz, keby mala problém oznámi ti to a nezačne sušiť, ešte sa mi to nestalo.

saxana000
Dnes o 08:24

@madeincssr vzdy prehodim celu pracku susicku.mam inteligentnu pocas susenia snima vlhkost a tomu prisposobi cas.neriesim kolko kilov aky program ale je pravda ze keby som dala uteraky susit na jemne tak by isla mozno 9 hodin

tramtada31
Dnes o 08:24

Normálne tam hodis cely obsah pracky a das nejaký dlhší program. Je logické, že 8 kil pradla nevie vysušiť za 5 minut

autor
Dnes o 08:26

@januska12323
@saxana000
@tramtada31 ok, tak to tak urobím...

h2
Dnes o 08:35

Ahoj, klídek, nestresuj. Vyutieraj vnútro sušičky vlhkou handrou, zapoj ju do elektriny a môžeš začať sušiť. Z práčky na 7 kg môžeš úplne v pohode prehodiť všetko prádlo naraz do sušičky, ale rovnako dobre môžeš dať sušiť hoci aj len jednu vec. Po skončení sušenia vyleješ vodu (ak je sušička napojená na odpad, toto robiť netreba), vyčistíš filter (vyberieš rukou ten "prach") a hotovo. Pokojne sa opýtaj, ak ešte niečo bude treba.

tundra
Dnes o 08:39

@h2 môzem dat susit do nej slivky🤔😂

autor
Dnes o 08:39

@h2 ďakujem 😃💗 a ešte sa opýtam, akože je to hlúposť, ale ja ju nemôžem mať v kúpeľni, ale v izbe, tam je plávajúca podlaha... Tak či ju mám dať radšej na koberček nejaký, aby mi nevyhodilo parkety po čase, alebo netreba? Alebo či vôbec môže byť na koberci...

h2
Dnes o 08:40

@tundra Vyskúšaj. 😂