Baby, ktoré máte lesklú bielu kuchyňu...ste s ňou spokojné? Alebo ste to časom oľutovali?
Chceme meniť 20 ročnú kuchyňu a túžim po bielej lesklej, len chcem mať istoto, ze to bude dobrá voľba 🤍
Ďakujem za každú odpoveď 😇
áno, rozhodne sa čistí lepšie ako matná
Mám kombináciu biela/tmavošedá v lesku a už by som lesk nechcela. Furt po nej lietam fialovou viledou...
To je najlepsie ist si obzriet.Kolko ludi povie ze je lepsia leskla tolko ludi chce matnu.Este mam skusenost ze ta leskla crstva sa zacne po rokoch odliepat alebo lamat.Ale treba si ist obzriet kuchyne co sa ti viac paci.
Ano, ale mame veeelmi kvalitnu a drahu. Cisti sa vyborne.
Ja som max spokojná. Údržba neporovnateľne jednoduchšia v porovnaní s matnou.
Ja mam bielu matnú a to čistíme ozaj iba sporadicky, cize nechapem co to tu ludia píšu 😆 to sa vôbec nespini. Kamoska mala biely lesk a veeečne to pretierala lebo tam boli furt vidno ocapky od prstov.
Inak ak ta zaujima ajnotazka toho co je trendy,tak jednoznacne u intetierovych dizajnerov ustupuje era lesklych.Je to skor len na ziadost.Uprednostnuju sa matne.Ale vo finale je to tvoja volba samozrejme.
Za mňa určite lesk.
Mám vyskúšané matná/lesk.
Sice som bola odporca bielej lesklej ani za nic som ju nechcela,nakoniec mam. A som spokojna. Perfektne sa cisti,je nadcasova,mame ju v kombinacii s drevodekorom a vyzera to super. Niekto vravi,ze cisti vkuse,no ja ju prebehnem raz za cas a to staci. Nad digestorom jasne,ze castejsie,ale ostatne nemame obchytkane.
Podla mna treba aj zohladnovat vysku lesku a svetelne podmienky, ci na linku priamo svieti slnko alebo nie. Lebo niektore otlacky/spiny su niekedy viditelne a niekedy nie.
Máme bielu lesklu a je perfektná, predtým sme mali matnu tmavohnedu, to bol horor
my mame tmavu matnu a cisti sa to celkom na h-cko
Mam a som spokojná. Veľmi jednoduchá údržba.
Baby, ďakujem za Vaše názory.. ja to chcem skombinovať so svetlým drevom. Hádam bude zas na 20 rokov pokoj 😁
Mala som matnu bielu/sedu.. po tej skusenosti som teraz zvolila bielu lesklu.. neporovnatelne. Matnu som lestila minimalne na trikrat, kym sa dolestila 😵💫 obe kuchyne drahe, kvalitne, rovnaky vyrobca.
Áno spokojná . 😊 biela je biela . Nadčasová