Ahojte potrebovala by som poradiť, či je lepšie kúpiť iba sušičku , alebo sušičku s práčkou . A poprosím aj link, s ktorou ste spokojne . Dakukem 🙂
zvlast .. ak mas miesto ... ak mas all in one pokazi sa jedno mas odstavene aj druhe .. ak mas viac variek prania dlhsie to trva a ta susicka v pracke nieje tak dobra ako samostatna
Mam vyskusane obe moznosti a jednoznacne je lepsie mat pracku a susicku zvlast. Kup si ten spojovaci clanok a daj si susicku na pracku. Mam samsung a som macimalne spokojna.
aj za mňa lepšie každé zvlášť. a aj čo mám kamošky, tak všetky až na 1 majú zvlášť (aspoň o tých, čo viem).
Urcite zvlast. Ja mam lg 2 v 1 a je to des 🤣 som si radsej mohla nechat obycajnu pracku a susit na susaku
Zvlášť, rodičia mali 2 v 1 a rýchlo sa pokazila, mamina dala prať, prišla domov a voda až v spálni a v obývačke, aj opravár povedal ze keď je to spolu tak je to kazove aj ju vyhodili... Ja teraz tiež idem si kúpiť sušičku zvlášť, aj keď by mi viac vyhovovalo 2v1 lebo pracku mam zabudovanú v kuchyni.. Ale radcej nájdem sušičke miesto ako čakať kedy sa pokazí.. 😊
Jeeej ďakujem veľmi pekne za rady . Aj som si myslela že zvlášť to bude lepšie . Jedine , že to budem musieť dať na pracku lebo nemáme toľko miesta v kúpeľni
Určite zvlášť. Pred mesiacom sme kúpili Sušička prádla Siemens WT47U690CS kondenzačný a
Pračka Siemens WM14UQ61EU.
A obidve sú dokonalé 🙂
Ak sa da tak dozaista oddelene, je to lepsie a efektivnejsie, ale ak to miesto nedovoluje, tak aj dva v jednom postaci. Ja mam LG FW84J6TY0+RC81EU2AV4Q, kupovali sme to ako sadu dokopy, takze nas to vyslo este lepsie jak keby sme zvlast a sluzi nam velmi dobre. Mne sa uz aj v minulosti LG pri pracke osvedcilo, preto som kukala opat tuto znacku 🙂
Ďakujem Vám veľmi pekne tak ste má presvedčili, že určite zvlášť kúpime 🙂 Už len vybrať typ 🙂
Urcite zvlast. Prvu varku susis, dalsiu uz peries. Ak je spolu, tak susenie ma nizsiu kapacitu, tak nemozes dat susit vsetko. A plus este, ak je to spolu, tak ma susenie sa pouziva voda, co zvysuje spotrebu.