Le Creuset hrnce

majlo1234
5. nov 2023

Caute, roky snivam o tychto hrncoch, ale ich cena ma stale odradza zainvestovat, doteraz mi stacili aj hrnce z Tescomy😂
Je tu niekto, kto ich ma? Oplatia sa? A ak, ktore vyuzivate najviac? Ja by som chcela nejaky vacsi a potom tie male zapekacie misky vyzeraju krasne

veselo_neveselo
5. nov 2023

@majlo1234 Platis za znacku 🙂 Ale ked sa ti pacia, spln si to. Podla mna v kuchyni toto vytvara ten pozitok z varenia 🙂
Tie mini zapekacie misky ale premysli, pokial uz tak nevaris aj teraz, ze jednotlive porcie, tak ich pouzivat nebudes, akebo malo. A to umyvanie...ale utesene su!
Tie velke hrnce su aj podla mna super, hlavne ak vela robis maso pre rodinu. Mna len toto odradza, my nie sme masozravci a pre tych parkrat do roka co treba, mi staci janska misa. Inak podobne hrnce ma kde-kto, daju sa aj za menej, no ale Le Creuset je Le Creuset 🫣

veselo_neveselo
5. nov 2023

@majlo1234 Platis za znacku 🙂 Ale ked sa ti pacia, spln si to. Podla mna v kuchyni toto vytvara ten pozitok z varenia 🙂
Tie mini zapekacie misky ale premysli, pokial uz tak nevaris aj teraz, ze jednotlive porcie, tak ich pouzivat nebudes, akebo malo. A to umyvanie...ale utesene su!
Tie velke hrnce su aj podla mna super, hlavne ak vela robis maso pre rodinu. Mna len toto odradza, my nie sme masozravci a pre tych parkrat do roka co treba, mi staci janska misa. Inak podobne hrnce ma kde-kto, daju sa aj za menej, no ale Le Creuset je Le Creuset 🫣

majlo1234
autor
5. nov 2023

@veselo_neveselo ja viem, ze hej, ale nemaju aj dozivotnu zaruku alebo co?😅 aby som si to nejako ospravedlnila. Ja ich nemam ani kde vystavit, nemame priehladne skrinky. Proste vela nad tym rozmyslam asi😂 mam doma nejake no name liatinove jrnce a pouzivam ich iba na pecwnie chleba, lwbo su strasne tazke. Ale nie su ani take pekne, tak ozaj neviem. Poprosim asi Jeziska. Tie male som myslela, ze teraz, ked sme len dvaja plnohodnotni stravnici doma, alebo na obed len pre mna.