ahojte potrebovala by som poradiť čo máte overené na odplašenie lastovičiek a iných vtákov :D bývame v paneláku na byte a každý rok nám sem nalietavajú a stavajú hniezda , minulý rok muž namontoval nejaké veci čo by ich mali odplašovať také nejaké plastové neviem už ako sa to volá ale napriek tomu na jednom okne to je asi zle a stavajú priamo na tom :D ..čo by ste poradili na odplašenie ? aby tam ani nezačínali so stavaním....viem že sú aj spreje čo som čítala ale máte nejaké overené ktoré naozaj fungujú?
Aj mne vždy fugoval alobal. Dala som do každého kúta a bolo vybavené
alebola nastrihany na pasiky
zalepeny pozdlz okna ako fuka vietor sa to hybe susti
To budú skôr belorítky, ľudia si to dosť mýlia 🙂 to je však v podstate jedno. Najlepší je zaseknutý sáčokv okne, niekedy im však nevadí ani to. Najlepšie spravíš keď nafúkaš balón, to funguje lepšie.
Určite odporúčam https://lechmann-nomudnest.business.site/. Sú to také neviditeľné pásy ani veľa nestoja a efekt 100%
Čierny igelit postrihaný
@adka3321 toto vôbec nezaberá a vyzerá to tiež hrozne ako bonus 🙂 každý kto to má to po 2-3 rokoch dáva dole lebo oni si hniezdo postavia pod tie drôty
@ruzovakrava my to mame uz 4 roky a ziadne hniezdo pod tym si nestavaju, tak neviem. pisem len vlastnu skusenost. ale urcite to vyzera lepsie ako alobal, sacik alebo igelit 😂😂😂
@adka3321 presne aj my e to teraz namontovali a na dlho bud pokoj
@zanetakovacsova nam alobal prd pomohol stavali si to rovno do sietky na okne kazdy den som im to musela obuchat..
Alobal.