Laminátová podlaha do chodby

2. jún 2024

Ahojte, tí, ktorí žijete v bytoch, dávali ste si plávajúcu/laminátovú podlahu aj do chodby pri vstupe? Alebo dlažbu? Ideme meniť podlahu a premýšľame, že ju dáme do celého bytu, teda aj do chodby pri vstupe a aj do kuchyne, vizuálne by to krajšie ukázalo, len ma zaujíma praktické hľadisko, či sa vám viac neničí tá plávačka ako dlažba... dali by sme vodeodolnú s vyššou triedou oteru a odolnosti keď tak, len má zaujímajú vaše skúsenosti. Máte to tak niekto a ste spokojní? Alebo by ste šli radšej do dlažby? Ďakujem

katika85
2. jún 2024

Ahoj, dlazbu mame len v kupelni a wc. kedysi sme mali aj na chodbe. teraz mame aj na chodbe plavacku. Kupovali sme hrubsiu presne nepametam, (tusim predajna dieggo) isto nie nieco tenke. som max spokoja. dokonca sme ju ukladali tak aby sme medzi izbami nemali listy cize mame cely byt bez prechodov. smer ukladania podlahy sme zvolili tak ze sme v najvecsej miestnosti tj. kuchyna a obyvacka zvolili smer a ostatne sme prisposobili. nechcela som napr na dlhej uzkej chodbe na sirku plavacku, ale vyslo tak a vobec mi to nevadi. v zime mame na chodbe take tenke rohozky daju sa kupit aj s velkym rozmerom( my mame 2 dlhe) tam sa vyzuvame cize nic nie je mokre.

autor
2. jún 2024

Super, ďakujem, aj ja chcem taký plynulý prechod bez líšt... A v kuchyni je to tiež ok? Neostali ti na podlahe nejaké fľaky z oleja alebo tak? V pohode sa to dalo umyť bez zanechania nejakých škvŕn?

tundra
2. jún 2024

Tiez môzem odporucit plavacku.Mame v chodbe aj kuchyni,psie pazury nezanechavaju skrabance.
Korok v obyvacke,musime po 4 rokoch prebrusit.

madeincssr
2. jún 2024

Kuknite pripadne este moznost vinylu. Je to tenucke, menej studene a najma tiche pri chodeni. Vyzera to ako plavacka, len to vyzaduje dokonale rovny podklad (nielen rovina ale aj drobne hrbolceky/zrnka). Ale asi to bude drahsie ako lacnejsie plavacky.

katika85
2. jún 2024

ked vyprazam co je malo tak vyprazam na horaku ktory je najdalej. ale obcas sa stane ze sa nieco vyleje, prskne normalne sa to aj utrie (jasne ze mastne musis umyt jarovou vodou) bezne sa stane ze kvapne sirup na kasel na zem je to potom fajne lepkave ale da sa to normalne zotriet. plavacku sme mali vzdy v kuchyni jedine som riesila ci bude vhodna na chodnu a nelutujem.