Viete mi niekto poradit? Chcem dat plavajucu podlahu na moju staru plavajucu podlahu, ktora je uz dost rozbita, derava a povrch pod nou nie je celkom rovny a na niektorych miestach vrzga, myslite ze ak dam plavajucu podlahu na druhu? bude vrzgat aj cez nu? Alebo co by pomohlo, nejaku podlozku medzi nich, alebo nejaka hmota na zarovnanie ? Dakujem za odpoved
rozhodne staru podlahu vyhod. Daj nivelačny poter na vyrovnanie podlahy. Na odhlučnenie od susedov je tiež nejaka podložka, neviem ako sa vola. Chod do hornbachu a pýtaj sa
@dadka128 tak stara podlaha je zabetonova v stene, kedze nam robili nove murivo, neda sa vybrat jedine ju vyrezat a to da v celom byte robotu na paru dni... a pod nou je este linoleum takze este aj to odstranit a az tak zaliat nivelakom... to je prace a prace... skor som rozmyslal ci sa neda zalial nivelakom rovno podlaha ktora je, alebo betonom, alebo nieco take a na to dat rovno novu. Bolo by to o dost menej prace
@oliolijanka lebo je zamurovana pod stenou, robili nam steny, kebyze musim teraz vyrezavat cely byt a odstranovat este aj stare linoleum co je pod nou zaberie mi to asi mesiac zivota a bordel po celom byte 😀
My máme pod novou podlahou starú a medzi tým ešte tu podložku čo sa dáva .
pod každú laminátovú podlahu je vhodné dať podložku. Ale ak je pôvodná podlaha príliš krivá, tak podložka nepomôže. Minimálne by som pôvodnú podlahu zbrúsila, vyrovnala.
https://www.obi.sk/zvukova-izolacia/mirelon-pod...
@parvinka0001 a nevrzgala vam pred tym vobec? lebo mne asi na 2-3 miestach trosicku vrzga ta stara, rozmyslam ze na tych miestach kde vrzga by som dal nejaky tmel este na zarovnanie, alebo nieco take a potom este na vrch podlozku nejaku 3mm, a na to podlahu
@jt261 nie vôbec .ak vrzga len na 2-3 miestach buď zalep alebo zatmel ale my by sme tiež nevyberali a podtym ešte linoleum .len v kuchyni sme vyberali no úplná hroza
A preco staru nechces vyhodit?