Ahojte, idem akurát zariaďovať kuchyňu. Viete mi odporučiť nejaký obchod, kde majú lacné kuchynské potreby ? Zároveň ale kvalitne, taká zlata stredná cesta 🙂 celkom sa mi pozdáva ikea, ale viem, že sú aj lancnejšie alternatívy.
Kinekus, ak mas nejaky nedaleko.
Ja mam väčšinu z Tesca, kauflandu a lidlu co sa týka tanierov, pohárov, príbory atď..Utierky mam z emi.sk bavlnené. Drevené dosky, misy z kinekusu
Po 15.tich rokoch v byte sme sa sťahovali do domu a pri tej príležitosti som menila značnú časť kuchynského vybavenia. Základ u mňa tvorí Tupperware, nie je lacný , ale za to roky trvácny a fantasticky funkčny, fakt ho milujem. K nemu si dokupujem rôzne kuchynské veci z Tchiba a veľmi veľa z Ikei. Dcére sme zaradili kuchyňu z 90% práve v Ikei. Nikde nie je všetko super, každý máme iné potreby aj predstavy a možnosti. Vždy hľadám kvalitu , funkčnosť a aj dobrú cenu. Kuchynského náradia z Pepca by som sa obávala, veľmi často už bolo vyhodnotené ako zdraviu škodlivé. Určite nie všetko,ale opakuje sa to.
Mne vyhovuje Orion, lacnejšia alternatívna k tescome
@madeincssr Ano, Kinekus. Dobra kvalita za primerane ceny. Cca pred dvomi rokmi som nakupovala vnuckam do noveho bytu, su spokojne.
Action, Pepco... Pred troma rokmi som si vybavila kuchyňu od tanierov, cez hrnce po prkotiny typu varešky atď., všetko používam denne, dávam do umývačky a nič tomu nie je... Veci max. 3€/ks...