Viete mi poradiť kvalitný vankúš na spanie? Máte skúsenosti s tymi z Jysku? Alebo s akými ste spokojní ?
Mám z JYSK, ale ten drahší....drží stále tvar
Materasso z pamäťovej peny. Anatomický Paris.
Anatomicky vankus, ale nie ten vlnitý
https://matracentrum.sk/anatomicky-vanskus-limi...
Po vyskusani kadejakych som sa vratila ku klasickym perovym vankusom
ja som mala strasne bolesti krku, z toho potom aj hlavy, niekedy som sa s bolestou hlavy uz budila.. vyskusala som rozne vankuse a teraz mam takyto - na nezaplatenie, velka ulava prisla, dobre sa mi spi a neboli ma ani hlava, ani krk..
@marcellka32 a ktorý prosiiiim? Mevies nájsť fotku na internete alebo značku? 🙂) nevadí že je drahší
@nikpa mama take, co som dostala "do vybavy". Raz za rok ich odnesiem do cistiarne vyprat (kto ma dost velku pracku a susicku moze to aj doma), raz za par rokov sa daju vycistit a presypat do novej sypkoviny. Akurat je jedna davka na "renovacii". Ked sa vratia pojdu na renovaciu dalsie. A objem nestratia, rano natrasies, vecer lahas do nasuchorenej
Ja mám z matratexu ergonomicky vankus z pamäťovej peny a je skvelý aj na chrbticu , jeden úplne nový mi ostal mám ho v inzeráte ak by ste mali záujem predávam ho za polovicu ☺️
Pripnem sa. Ja hľadám dobrý vankúš tak 3 roky 🤦 zo všetkého ma bolí krk a okrem ortopedickych vankúšov sa každý po čase zleží.