Kvalitný vankúš

4. sep 2021

Ahojte poradte uz som zufala. Skusila som uz viacero vankusov no nic nepomohlo a ja sa kazde rano budim s neskutocnou bolestou krku a chrbta ktora je priserna a neskutocna, az si musim davat tabletky 🥺 Skusila som vankuse aj s obycajnym vlaknom, teraz mam vyplneny perim. Jedine co som zistila ze potrebujem asi vankus tensi, teda ze ked si lahnem som v pribliznej rovine tela. Tento co mam momentalne s perim je nadychany a vysoky, ale zase mala som aj nizsie a po par mesiacoch z vnkusa zostala len “vata”. Potadte prosim uz som naozaj zufala. Matrac nie, mame nove a vyhovuju.

lucka_ke
4. sep 2021

anatomický si skúsila?

syslik81
4. sep 2021

ja mam rada memory foam tvarovatelny .. no tvoja bolest nemusi byt len vankusoom .. kludne za to moze aj madrac ... ist za kvalitnym maserom nech ta ponaprava a az budes ok a stale poo prebudeni budes mat bolesti tak jedine zacat skusat .. co je vhodne pre jedneho nemusi byt pre druheho... v obchode sa da aj poskusat nehanbit s lahnut si tam a skusat skusat ...

surama
4. sep 2021

Skusala som tiez viacero vakusov a kazdy mi vyhovuje len isty cas, potom ma zacne boliet krk. Premyslam ci to nemoze byt skor matracom.

marcellka32
4. sep 2021

Na vine je matrac, aký máš ? Má sa spat bez vankúša

akinom0077
22. sep 2021

jysk s pamatovou penou, dormeo bolo otrasne vsetko ma z neho bolelo krk chrbat