Ahojte, mohla by som poprosit o radu na kvalitny susiak na pradlo? Za poslednu dobu sa mi 3 znicili. Chcela by som taky, co mi vydrzi. Pozeram Viledu a LEIFHEIT. Dakujem za rady 🙂
a to co s tymi susiakmi robis, ze sa ti 3 znicili za posledny cas? My mame doma taky uplne najobycajnejsi klasicky rozkladaci susiak hadam uz aj 10-12 rokov a vobec nic mu nie je. a to periem kazdy druhy den.
Ja mam tiez klasicke rozkladacie do X - jeden ma uz viac ako 20 rokov a nic mu nie je. Druhy ma asi 15 rokov a tento rok z neho odpadli dve vodorovne tycky. Ale pouzivane boli hlavne vo vnutri, len obcas na balkone, neprsalo na ne.
Ja mam najobycajnejsi z lidlu cca 5 rokov, stal asi 10 eur. Susicku nemam tak sa pouziva skoro denne a drzi
@slniecko5 my mame tiez tento len v inej farbe a je super. Zatial 6r
Leifheit. Mali sme ho roky,prezil aj muzov pad na neho. Casom povolili tycky a teraz mame novy.
Mam velky Leifheit, solidny, pevny.
Tiez mam roky rokuce z Tesca, ale mam ho len v interieri a je stale ako novy.
To sa ti ako znici?ja mam ten najobycajnesi tusim 6€ stal potom som.si dalsi kupila za 10€ lebo ja mam 4 ale iba tie obycajne nic im nie je ani za 10rokov
znacka nerozhoduje moc. ale styl vesiaka. obdĺžnikový sa bude castejsie nicit. máme stvorcovy do vysky asi 10r a stale je v super stave