Odporučte mi kvalitný ryžovar /značku/ podľa vašej skúsenosti, kde dole sa nepripečie ryža. Mám Insido a tam sa po prepnutí na ohrievanie ryže, vždy dole pripečie - je hnedá až pripálená a po 1,5 roku sa mi teflón úplne odlupuje. Nepíšte mi tu, že ako sa varí ryža v obyčajnom hrnci, to ma nezaujíma.
ja asi pat druhov ryze varim v tlakovom hrnci, a konecne po rokoch, moja ryza chuti ako z restiky , takze za mna je super aj ten tlakovy
Ja mam Sencor SRM 1500WH. Za mna spokojnost. On sa po dovareni prepne do rezimu udrziavania teploty. Nikdy som nemala ryzu spalenu alebo zhorenu. Bola iba akoby prilepena na bokoch, ale po miernom vychladnuti hrnca sa da ryza v pohode servirovat.
Tiež mám ryžovar od Sencoru, keď som si vyberala, tak som dosť porovnávala, ale som rada jaký som si vybrala. Kupovala som ho v planeu, tam ma ani nestál veľa a robím ryžu len v ňom. Dokonca už som skúšala v ňom robiť ryžu aj na sushi a perfektná 😉
@3009 jama Tefal este hranaty ... uz sa nevyraba. Ale ficim na nom min. 7rokov a stale. Ma teflon vnutorny hrniec. Je uz skrknuty ale teflon sa neolupuje. Jasne ze sa rokmi oduchuje. Lebo u nas frci aj niekolkokrat do tyzdna. Podarilo sa mi kupit ten isty novy na nete spatne. Ako pisu hore...prepne sa po dovareni do polohy “dovarenia” ohrevu. Pre mna maxi spokojnost. Len pruser bude ked uz sa ten teflonovy vnutrajsko znici. Snad kupim adekvatnu nahradu. Tefal ma teraz taky gulaty tak snad kvalitou rovnako. Drzim palce pri vybere. 🙂
Ďakujem za príspevky.
My stále varíme v hrnci, ale ďakujeme za tip, možno vyskúšame 🙂
Tento mám už x rokov priamo z thajského veľkoskladu v BA, kde si chodíme kupovať jazmínovu ryžu.
Je veľký, vôbec sa v ňom ryža nepripáli. Dávam aj tak, že spolu s mrazenou zeleninou ako je brokolica, karfiol...
Jediné čo je k nemu treba je európska elektrická redukcia do zástrčky.
U nás veľmi používaný spotrebič.