Viete mi poradiť dobrý kvalitný pákový kávovar ktorý namelie kávu a spraví bohatú penu? Cena okolo sto eur.. vďaka
Kvalitný kávovar a sto eur v jednej vete, veru neviem. Možno nie novy. Ja mam obyčajný, nič moc kvalitu a stoji okolo 250. Plus nemelie kavu
Myslim, ze to je vela poziadaviek za 100 eur, ale mozem sa mylit 😔
@emka530 my mame tento. Kava je chutna, cisti sa vyborne. Kavu si ale melieme rucnym kvalitnym mlyncekom. A nerobime si velmi latte. V podstate to vie urobit celkom slusne espresso, to nam staci.
Manzel ma v robote v kancli nejaky automat a maju hnusnu kavu z neho. To bude asi problem cistenia a udrzby.
Musis si ujasnit, co chces.
Máme rovnaký kávovar ako @nevenka, káva je z neho výborná ale je bez mlynčeka. Mlynček na začiatok kúpiš aj za 20€ elektrický, nám osobne zatiaľ stačí, ale tí, čo ozaj majú radi kávu, tak neskôr investujú a kupujú kvalitné mlynčeky. Ten kávovar spraví lepšiu kávu ako hociktorý bežný automat.
Existuju aj pakove, ktore vedia kavu pomliet. To som sa dozvedela tu minule od jednej kocky. Ale urcite nestoja do 100 EUR. Kvalitny pakovy, ktory kavu ani nepomelie, stoji viac ako 200-300 EUR.
@nevenka ked ma manzel v praci hnusnu kavu, je to otazka kavy, ktoru do toho kavovaru davaju. Nam sa to stalo minule, ze sme dostali od dodavatela ako darcek 2 kg kavy. Bola hnusna, prepalena, co ludia si ani kavu nedavali.Tam netreba nejaku velku udrzbu, takze si nemyslim, ze je to zo zanedbanej udrzby.
Beko, je výborný
Skus pozriet tuto recenziu, mozem len odporucat https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-klarstein-...
@muchotrafka298 neviem, ako je to mozne, kavou to ale nie je, stale tam maju hnusnu kavu a kupovali uz faky rozne, aj taku, co pijeme doma. My nie sme daki fajnsmekri na to, teraz mame Lavazzu cervenu, predtym dlhsie tu v ciernom obale, zlatu...vsetky tieto nam chutia. Tak mali v robote aj tu. A mozn maju blbu vodu, dame zaondiate trubky...🤨. Ja este aj filtrujem v Brite, lebo mame tvrdu a aspon menej casto musim odvapnovat. Ale aj chut to ma inu, rovnako ako caj.
@nevenka ja v robote cistim kazdy tyzden, vyberiem to vnutro, poumyvam. Bezna udrzba ako vysypanie odpadu, umytie tej nadoby to robim denne. Dekalcifikacia jak ukaze. Ono zavisi aj od kavy, ze ako je prazena.
@emka530 za 100 čo sám zomelie kávu žiadny.