Ahojte, uvažujem o kúpe odšťavovača. Ktorý odšťavovač odporúčate? A napr. koľko ks jablka potrebujem na 2,5 dl šťavy? Ďakujem
@slecnazkosic odporúčam Sage. A koľko jabĺk to je rôzne od veľkosti a druhu. 2, 3, 4,...🤷🏻♀️
za mna ak odstavovac, tak snekovy, mame zn. Philco, ma tri sitka pre dzus, smoothie a aj na sorbet ak by si chcela robit. A teda mne sa to osvedcilo, lebo ozaj vdaka nemu dokazem z ovocia dostat velmi vela stavy. Co sa tyka tych jablk to je velmi individualne, to zalezi od velkosti, od odrody.
@slecnazkosic Žiadny ..všetky išli preč z domu .kúpila som si thermomix a ten pomixuje naozaj všetko a aj sa sám umyje
@fatima99 tak kazdy podla seba, podla svojich narokov, my sme tiez odstavovac kupili a teda aspon tak dostanem do muza nejake to ovocie a zeleninu, lebo inak to proste je s nim velky boj, takze som rada, ze aspon takto to vypije, ja som za odstavovac dala nieco cez 100 euro ale nebolo to vela 🙂
@sanssa a je mozne na odstavovaci Philco odstavovat naraz vacsie mnozstvo tvrdej, korenovej zeleniny ako je napr. 1kg mrkve, zeler, petrzlen a pod?
Je tento odstavovac snekovy alebo odstredivy? Ake ma obratky/min.? Dolezite je to preto, aby sa ziskana stava pri spracovani nijako neznehodnotila.
Urcite snekovy. Tam odstavís aj jablká aj maliny aj spenat
@roja01 s mrkvou napriklad som nemala vobec ziadny problem, ma to program ten co mame aj na tvrde aj makke ovocie, zeleninu, takze to v pohode mi odstavilo. Este sa mi nestalo, zeby som s niecim mala problem a to ho uz mame nejaky ten piatok. Mrkva, jablko, to je nasa taka najcastejsia kombinacia.
My uz odstavovac nepouzivame, dostali sme raz na Vianoce Nutri Bullet a rano si pripravujeme smoothie - banan, cucoriedky, jahody, nektarinky, ovsene vlocky a kokosove mlieko a je to mnam.
ja mam kuvings konkretne REVO830 a som spokojna s nim, sucha drt, tichy a ma aj predkrajanie surovin, da sa na nom urobit aj mlieko a maslo, mandlove si robim
Napriklad od firmy Omega. Najma snekovy (nie odstredivy) s nizkymi otackami (cca70 ot.).