Kvalitný jedálenský servis

6. feb 2024

Ahojte, prosim poradte mi KVALITNY TRVACNY jedalensky servis. Chodim po obchodoch, luskam recenzie na nete, ale to sa nevyrovna osobnej skusenosti..potrebujem set tanierov, ktore sa mi nebudu obijat kazdym ulozenim do skrinky, umyvacky atd.. chcem najst nieco kvalitne, oku lahodiace a hlavne par rokmi preverene. Mala som uz vyhliadnutu znacku, no samozrejme nasla som aj negativne recenzie casom. Existuje nieco, za co date "ruku do ohna"? Dakujem Vam

guudy
6. feb 2024

Villeroy&Boch

viestta
6. feb 2024

Na bezne pouzivanie a ceste navstevy v umyvacke je najlepsi Arcopal alebo Luminarc

autor
6. feb 2024

@guudy dakujem.ano aj ten je medzi vybranymi. Mas teda skusenost, ze naozaj vydrzi existovat v domacnosti bez toho, aby po 2och rokoch vyzeral ako do kosa?

autor
6. feb 2024

@viestta diki. O tychto som ani nepocula, popozeram

guudy
6. feb 2024

Mame 15 rokov ten isty a okrem toho, co mi padol na zem su vsetky bezchybne ;)

autor
6. feb 2024

@guudy super. Dakujem, presne toto potrebujem-osobnu skusenost👍

kataina
6. feb 2024

daj si pozor na priemer tanierov, bud chod do kamenného obchodu, tam ten rozmer vidíš, alebo pozorne čítaj, ake rozmery maju taniere. Ja mam karlovarsky porcelan z krasneho jemneho porcelánu, nie su nerozbitné, ale to nie sú žiadne, Ale jednoducho som po 20 rokoch dokupila dalšiu rovnaku sadu. Je to nadčasova klasika aj značka.
Ked chceš nerozbitné kúp si plastové, alebo plechové 😀

pinkgirl
6. feb 2024

Ja som veeeľmi dlho hľadala jedálenský porcelán na denné užívanie. Nechcela som výrazné vzory, a musel byť bez kovového zdobenia aby mohol ísť do mikrovlnky a tiež do umývačky. Skrátka jednoduchý blbuvzdorný😉. Nakoniec som si vybrala pred niekoľkými rokmi v Poľsku v Home&You - tam som si vyskladala potrebný počet tanierov, šálok, misiek - cena na kusy. Ešte som mala šťastie a mali v čase nákupu akciu na zľavu. S porcelánom som veľmi spokojná.

queen_mary
6. feb 2024

Villeroy, alebo este lepsi je napr Rosenthal.. alebo mozno este Crystal Bohemia

oli18
7. feb 2024

No ja, aj moje dcery mame sady na bezne uzivanie, vhodne do mikrovlnky a umyvacky a potom dalsi velky obedovy servis na slavnostne stolovanie ,kde su rozne misy a terina. Rovnako to mame s pribormi. Ja mam Zepter pre 12 osob a neviem si predstavit ho pouzivat denne, hoci len 4 taniere. Porcelan je rozbitny, nech je akokolvek kvalitny. Cim kvalitnejsi, tym tensi a krehkejsi. Kvalitny a drahy porcelan je investicia a dedi sa.

jankaovecka
9. feb 2024

Bernadotte karlovarsky porcelan, overena klasika