Kvalitné sedačky a postele za prijateľné ceny

terezkaaaa
8. jan 2023

Ahojte, prosím viete mi poradiť niaky obchod alebo aj internetovu stranku s kvalitnymi sedačkami a posteľmi za prijatelne ceny? Najlepšie taku, ktoru mate overenú. Dakujem veľmi pekne

wiw8
15. jan 2023

My mame dobru skusenost u Kondelu, tam sme kupovali aj sedacku co mame v obyvacke a aj postel, aj manzelsku aj do detskej a nemali sme problem s nicim, ale teda moj nazor je, ze taketo veci je dobre osobne si vyskusat.

nikinkals
15. jan 2023

@wiw8 aku mate prosim odtial postel?

wiw8
15. jan 2023

@nikinkals Skus si najst Orea, to je nasa. Mame 180tku. Ma aj ulozny priestor, take suflicky, co mne totalne sadlo, ze nemusim zdvihat matrac, ked chcem do nej nieco ulozit. Je vyssia pohodlna 🙂

nikinkals
15. jan 2023

@wiw8 a prosim,ked ideme mat koberec ale taky len metrazny v spalni..budu sa dat dobre tie kolieska vysuvat na suflickoch?nevies nahodou poradit?a ta latka je pevna?

wiw8
15. jan 2023

@nikinkals Myslim, ze to nebude ziadny problem, idealne je ale skusit si pozriet osobne, vies, ze budes vidiet aj vyska aka je aj vsetko. Ano, je pevna, boli sme viacero posteli pozerat predtym ako sme tuto vybrali a mna oslovilo prave to, ze je latkova, ze je mohutna, taka luxusna. Na eshope sa u nich da kuk, ze kde ju maju vystavenu.

nikinkals
15. jan 2023

@wiw8 dakujem,pozriem

nikinkals
15. jan 2023

@wiw8 a prosim este aky vysoky matrac v nej mate?

wiw8
15. jan 2023

@nikinkals Matrace mame 18cm vysoke, penove sme davali Be Tempo alebo tak nejako sa volaju, mozem pohladat presny nazov 🙂 Chceli sme slovenske matrace, ked uz sme vyberali.

nikinkals
15. jan 2023

@wiw8 uha,my mame nizsie..a skoro nove🙃

wiw8
15. jan 2023

@nikinkals Ake vysoke mas teraz? Tak aj nizsie nebudu problem, len my sme chceli take vyssie spanicko, zato sme take vybrali 🙂

nikinkals
15. jan 2023

@wiw8 my mame cca 12cm

terezkaaaa
autor
17. jan 2023

@wiw8 ďakujem pekne za tip

misulik1310
14. apr 2023

@wiw8 ahoj prosim ta chcela by som tu oreo kupit len netušim ake su k nej rošty prosim ta neodfotila by si mi aké sú ? lebo nám sa vždy pri každej posteli polamu rošty 😂

tinnky
14. máj 2023

Co sa tyka postele ja odporúčam jedine prirodne matrace ,kde nenájdete žiadne peny iba vlnu,bavlnu ,konsle vlasy,kasmir ,hodvab..väčšina takýchto matracov je s tastickovymi pruzinami. Mam taky už 3 mesiace a zmenilo mi to život, problémy s chrbticou zmizli. Mame od westieri